کد خبر : 177347
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ - 11:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بیت کوین سقوط کرد

بیت کوین سقوط کرد

به گزارش مدارا، قیمت بیت کوین، بزرگترین ارز دیجیتال جهان طی چند روز گذشته پس از رسیدن به رکورد تاریخی خود یعنی نزدیک به ۶۹۰۰۰ دلار، حدود ۱۰ درصد کاهش یافت.

ارقام پایگاه CoinDesk نشان می دهد که این ارز دیجیتال روز جمعه با کاهش حدود ۱۰ درصدی به ۶۲۳۲۱.۵۰ دلار رسید.

بر اساس داده های این پایگاه اینترنتی، بیت کوین با رسیدن به این قیمت، ۹.۷ درصد نسبت به رکورد خود یعنی ۶۸۹۹۰.۹۰ دلار کاهش نشان می‌دهد.

پس از آنکه این ارز دیجیتال به پایین ترین حد روزانه خود سقوط کرد، به حدود ۶۴۵۰۰ دلار نزدیک شد و در زمان نوشتن این مقاله زیر ۶۴۰۰۰ دلار معامله شد.

نشریه فوربس همچنین در بخشی از گزارش خود هشدار داد: سرمایه‌گذاری در زمینه رمزارزها یا توکن‌ها بسیار سوداگرانه است و بازار تا حد زیادی غیرقابل نظارت است. هر کسی که در فکر سرمایه گذاری باشد باید برای از دست دادن کل سرمایه خود آمادگی داشته باشد.

به دنبال آخرین نوسانات این رمزارز، تحلیلگران متعددی نظر خود را در مورد آنچه معامله گران فنی باید بدانند ارائه کردند.

جیک ووجاستیک، تحلیلگر ارشد بازار TrendSpider گفت: بیت‌کوین پس از رسیدن به رکوردهای جدید در روز چهارشنبه (برای استانداردهای بیت‌کوین) عقب‌نشینی جزئی داشت.

وی گفت: این حرکت به شدت با روند کاهشی بازارها در روز چهارشنبه مرتبط بود، چرا که بازارهای اصلی در مورد اخبار مربوط به شرکت اِوِرگراند نگران بودند.

بیت کوین یک سیستم غیرمتمرکز ارز رمزنگاری شده مبتنی بر فناوری بلاکچین است. این رمزارز توسط هر کاربر عضو این سیستم قابل صدور است.

مفهوم این سیستم در نوامبر ۲۰۰۸ اعلام شد اما در سال های اخیر محبوبیت زیادی را به دست آورده است.

اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست

رهبر انقلاب اسلامی درباره ادعاها پیرامون ارسال پیام از سوی ایران از طریق ولیعهد سعودی برای آمریکا گفتند: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا دروغ محض است. دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است