کد خبر : 177330
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ - 09:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آلودگی هوای تهران به مرز هشدار رسید

آلودگی هوای تهران به مرز هشدار رسید

به گزارش مدارا، شاخص آلودگی هوا در حال حاضر بر اساس اعلام شرکت کنترل آلودگی هوا بر روی عدد ۱۱۵ قرار گرفته و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است و توصیه شده افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

همچنین شاخص کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته بر روی عدد ۶۳ قرار داشت و کیفیت هوای تهران قابل قبول بود.

پایتخت از ابتدای سال ۲ روز هوای پاک، ۱۸۹ روز هوای قابل قبول، ۴۶ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس جامعه و یک روز آلوده برای همه افراد داشته است.این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۱۵ روز هوای پاک، ۱۶۲ روز هوای قابل قبول،۵۹ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس جامعه و ۲ روز آلوده برای همه افراد داشته است.

همچنین بیشترین دمای هوا در روز جاری ۱۵ و کمترین دما ۷ درجه سانتی گراد پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه حفاظت از ماهی آفانیوس اصفهانی، بعنوان برند زیستی اصفهان بین باشگاه ورزشی سپاهان، اداره کل محیط‌زیست استان و مؤسسه رویش سرزمین امید امضا شد.

۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان
۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: جواد رحمتی، امید علی صادقی و مصطفی هادی پور به ترتیب مدیران جدید میدان نقش جهان، مسجد جامع عتیق و کاخ موزه چهلستون شدند.

همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید
همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف و باران، کولاک و لغزندگی شدید جاده‌ها، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در محورهای غربی و برف‌گیر استان خودداری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است