کد خبر : 177329
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ - 08:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سردار آزمون رکورد علی دایی را می شکند؟

سردار آزمون رکورد علی دایی را می شکند؟

به گزارش مدارا، در مجموع ۲۹ بازی گذشته تیم‌های ملی فوتبال ایران و سوریه ملی پوشان کشورمان تاکنون ۴۷ بار دروازه تیم سوریه را باز کرده اند.  در جمع بازیکنانی که موفق به گشودن دروازه سوریه شدند علی دایی مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان با ۴ گل زده مقابل این تیم در صدر جدول گلزنان ایران به سوریه قرار دارد. پس از این بازیکن مهدی طارمی، سردار آزمون، جواد نکونام، آرش برهانی، علی کریمی و حمید علیدوستی هریک با ۳ گل زده پشت‌سر علی دایی قرار دارند.

با توجه به غیبت مهدی طارمی در دیدار پیش رو مقابل سوریه، سردار آزمون این بخت را دارد که با گلزنی مقابل این حریف ضمن بالا بردن تعداد گلهای ملی خودش با ۴ گل زده به سوریه کنار علی دایی بایستد و یا با به ثمر رساندن ۲ گل، عنوان بهترین گلزن ایران به سوریه را به خود اختصاص بدهد.
در این جدول بازیکنانی همچون: علیرضا جهانبخش، غلامرضا رضایی، علیرضا واحدی نیکبخت و محمد نصرتی هر یک با دو گل و نفراتی مانند: کریم انصاری فرد، محمدحسین کنعانی‌زادگان، اللهیار صیادمنش، کیانوش رحمتی، محسن خلیلی، فرهاد مجیدی، جلال کاملی‌مفرد، سهراب بختیاری‌زاده، مهدی هاشمی‌نسب، رضا شاهرودی، علیرضا منصوریان، حمید درخشان، علی‌اصغر مدیرروستا، کریم باوی، ناصر محمدخانی، علی پروین و اکبر کارگرجم هر کدام با یک گل زده دیگر گلزنان تاریخ فوتبال کشورمان مقابل سوریه را تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط:
فرمانده ارشد سپاه: پس از جنگ ۱۲ روزه داوطلبان بسیار زیادی را برای عضویت در بسیج داشته‌ایم
فرمانده ارشد سپاه: پس از جنگ ۱۲ روزه داوطلبان بسیار زیادی را برای عضویت در بسیج داشته‌ایم

سردار «حسن حسن‌زاده» فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله تهران بزرگ گفت: برای برقراری امنیت پایدار از نیروی مردم‌پایه بسیج استفاده می‌کنیم و پس از جنگ ۱۲ روزه داوطلبان بسیار زیادی را برای عضویت در بسیج داشته‌ایم.

علم الهدی: انتظار ما از حزب موتلفه‌اسلامی این است که در مبارزه با لاابالی‌گری میدان داری کند
علم الهدی: انتظار ما از حزب موتلفه‌اسلامی این است که در مبارزه با لاابالی‌گری میدان داری کند

سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد اظهار داشت: روحانیت انقلابی و حزب موتلفه اسلامی در جریان انقلاب اسلامی باهم گره خورده‌اند. موتلفه اسلامی همانطور که در مبارزات قبل از انقلاب حرف اول را می زد، امروز هم باید در ارائه راه حل و مسئله‌یابی در کشور پیشتاز باشد.

امام جمعه عالیشهر عذرخواهی و استعفا کرد
امام جمعه عالیشهر عذرخواهی و استعفا کرد

امام جمعه عالیشهر بوشهر با انتشار بیانیه ای، بابت اظهارنظر اخیرش عذرخواهی و از سمت خود استعفا کرد. اخیرا این امام جمعه در اظهاراتی عجیب گفته بود: هر کسی نسبت به آقا رهبر انقلاب اظهار تنفر کند، قطعاً حرام‌زاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است