کد خبر : 177309
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ - 23:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بانک مرکزی آزادسازی منابع مسدودی ایران را تایید کرد

بانک مرکزی آزادسازی منابع مسدودی ایران را تایید کرد

به گزارش مدارا، مصطفی قمری وفا اعلام کرد: بانک مرکزی امروز حدود یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی اختصاص داد. روند تامین ارز تجاری به صورت روان در جریان است و بخشی از این یک میلیارد دلار تخصیص یافته به واردات کالاهای اساسی، از محل منابعی است که به تازگی در دسترس بانک مرکزی قرار گرفته است.

این در حالی است که به تازگی مطرح می‌شود که بیش از ۳.۵ میلیارد دلار مسدود شده‌ی ایران در یکی از کشورها آزاد و در حال ورود به چرخه تجاری کشور است.

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است