کد خبر : 177283
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ - 10:54
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

چین از ایران نفت می گیرد و مسکن می سازد

چین از ایران نفت می گیرد و مسکن می سازد

به گزارش مدارا، روزنامه شرق نوشت: قرار است طرح فروش نفـت ایران به چین در قبال ساخـت مسـکن اجرایی شود.

در توضیح این خبر آمده:

* شعاری از دوران انتخابات ریاست‌جمهوری که حالا در برنامه‌های دولت سیزدهم قرار گرفته و قرار است وزارت راه‌و‌شهرسازی آن را محقق کند: ساخت سالانه یک‌میلیون مسکن یا چهار میلیون مسکن در چهار سال.

* حالا و پس از گذشت بیش از صد روز از فعالیت دولت سیزدهم تمام شواهد و قرائن از اجرانشدن آن در پایان سال اول حکایت دارد.

* قاسمی از مذاکره با چینی‌ها برای انتقال فناوری ساخت مسکن خبر داد. وزیر راه‌و‌شهرسازی دراین‌باره توضیح داد: «مذاکره با شرکت‌های خارجی برای ورود فناوری‌های نوین ساخت‌وساز مسکن به کشور ادامه دارد و نمایندگانی از چین برای مذاکره در کشور حضور دارند».

* شنیده‌ها از برنامه‌ریزی برای تهاتر نفت با ساخت مسکن حکایت دارد؛ به این معنی که قرار است دولت در آینده بخشی از نفت خود را به چین بفروشد و در ازای آن، شرکت‌های چینی اقدام به ساخت مسکن در ایران کنند.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: اصفهان تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود
هواشناسی: اصفهان تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دما در سراسر این استان از عصر امروز جمعه بین ۸ تا ۱۰ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد.

کولاک و انسداد گردنه‌های کوهستانی اصفهان؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
کولاک و انسداد گردنه‌های کوهستانی اصفهان؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف، کولاک و لغزندگی محورهای مواصلاتی استان، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در گردنه‌های کوهستانی خودداری کنند.

بازداشت خبرساز ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی
بازداشت خبرساز ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری سه نفر به اتهام ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است