کد خبر : 177282
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ - 10:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مسعود شجاعی: علی دایی به حقش در این فوتبال نرسید

مسعود شجاعی: علی دایی به حقش در این فوتبال نرسید

به گزارش مدارا، مسعود شجاعی کاپیتان سابق تیم ملی می گوید علی دایی به حقش در این فوتبال نرسید. او می گوید: «افتخار داشتم با ایشان کار کنم، البته نیازی نیست که من بگویم ولی اسطوره فوتبال ایران بسیار انسان بزرگی است و من فکر می‌کنم خیلی به حقشان در فوتبال نرسیدند، منظورم در دوران مربیگری است. » شجاعی در پاسخ به این‌که آیا دایی در زمان مناسبی به مربیگری روی آورد یا خیر، می دهد: «اگر مربی شدند حتما صلاح دونستند که می‌توانند این کار را انجام بدهند، اما در مجموع من واقعا از دورانی که با ایشان کار کردم لذت بردم و افتخار داشتم کنار ایشان در جام جهانی بازی کنم.»

اخبار مرتبط:
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد

سعیدی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همانطور که بارها از سوی همه مسئولان کشور اعلام شده در برخی موضوعات هم ما خط قرمز داریم که اساساً قابل مذاکره نیست؛ مانند بحث توان موشکی که امروز یکی از افتخارات بزرگ جوانان برومند انقلاب اسلامی ماست و به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد.

مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.

نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم
نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر احیانا جنگی رخ بدهد می‌توان گفت هژمونی آمریکا در دنیا خواهد شکست، آمریکا به آمریکای قبل و بعد از این جنگ تبدیل خواهد شد و این امر روشن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است