کد خبر : 177221
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۱ - 10:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قتل یک دانش آموز توسط همکلاسی خود در حمیدیه

قتل یک دانش آموز توسط همکلاسی خود در حمیدیه

به گزارش مدارا، مهدی امیری در رابطه با علت کشته شدن دانش‌آموز یکی از روستاهای شهرستان حمیدیه، اظهار کرد: روز گذشته در مسیر مدرسه بین دو دانش‌آموز درگیری اتفاق می‌افتد که با وساطت شیوخ و بزرگان طوایف مشکل حل می‌شود.

وی با بیان اینکه این دو نفر دانش‌آموزان مقطع متوسطه بودند، افزود: امروز بار دیگر این درگیری تکرار می‌شود که منجر به تیراندازی شد.

دادستان حمیدیه گفت: پس از این درگیری دو نفر مجروح شدند که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند و پس از چند دقیقه یکی از این دو نفر که دانش‌آموز بود فوت شد.

امیری بیان کرد: در حال حاضر قاتل دستگیر شده و در بازداشت است و اسلحه وی نیز توقیف و با حضور نیروهای انتظامی امنیت کامل برقرار شده است.

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است