کد خبر : 177148
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۹ - 09:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کنایه تند شقایق دهقان به بهاره رهنما

کنایه تند شقایق دهقان به بهاره رهنما

به گزارش مدارا، شقایق دهقان نوشت: یادم مى آید یک بار مادربزرگ آمریکایىِ یکى از دوستانم براى مادربزرگِ دیگرِ اهلِ شهرِ ملایرش ، سوغاتى یک چکمه ىِ پلاستیکىِ قرمز با لبه ىِ خز دارِ کُرکى صورتى فرستاده بود!

یادم می آید از تصور مادربزرگ نُقلى ایرانى در آن چکمه هاىِ براقِ قرمز خیلى خندیدیم!

خندیدیم چون تصورِ پوشیدن کفش و لباسِ رنگى و روشن براى کسى که سنى از او گذشته باشد براى ما عجیب و خنده دار است!

راستش براى نسلى که هر چه زحمت کشیدند و تلاش کردند و جان کندند، چیزى غیر از ناامیدى ، با سیلى سرخ نگه داشتنِ صورت و غصه ى آینده فرزند و نواده ها را خوردن نصیبشان نشد، باید هم پوشیدن لباس شاد و روشن شوخىِ بد و خنده دارى باشد!

مردِشریفِ پُشت به دوربینِ گوشىِ من نشسته، دستِ کم هفتاد سال سن دارد، ما او را عمو صدا میکنیم، عمو بعد از دستِ کم شصت سال کار کردن، حالا که وقتِ استراحت و آسودگیش است باید شب ها تا صبح در سرماى گزنده و بى رحم شب در محوطه راه برود و نگهبانى بدهد و تنها دلخوشى و سرگرمیش همان تلویزیونِ چهارده اینچِ کوچکى باشد که در عکس به آن چشم دوخته!

پدرها و مادرهاىِ شریف و زحمتکشِ ما که عمرى جان کندند و هیچ وقت آسایش سهمشان نشد!

آدم دلش میخواهد زمین دهن باز کند و آدم را ببلعد!

اخبار مرتبط:
رئیس صداوسیما: کسانی که در داخل، توانمندی ها و دستاوردها را ندیدند، گرای حمله به ایران را دادند
رئیس صداوسیما: کسانی که در داخل، توانمندی ها و دستاوردها را ندیدند، گرای حمله به ایران را دادند

پیمان جبلی ظهر روز، سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ در مراسمی به مناسبت روز دانشجو در دیدار با دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: گرای حمله به ایران از داخل داده شد کسانی که روایت ضعف را بر روایت قدرت غلبه دادند. کسانی که توانمندی ها را ندیدند، ضعف ها را برجسته کردند. کسانی که واقعیت را ندیدند، دستاوردها را ندیدند، در آمار و ارقام درست هم شک می کنند، در روشهای علمی و نظرسنجی هم شک می کنند.

سی ان ان: دولت ترامپ به‌طور بی‌سروصدا در حال آماده‌سازی طرح‌های اضطراری برای کنار رفتن مادورو از قدرت در ونزوئلا است
سی ان ان: دولت ترامپ به‌طور بی‌سروصدا در حال آماده‌سازی طرح‌های اضطراری برای کنار رفتن مادورو از قدرت در ونزوئلا است

دولت ترامپ به‌طور بی‌سروصدا در حال آماده‌سازی طرح‌های اضطراری برای سناریوهایی است که ممکن است در صورت کنار رفتن مادورو از قدرت در ونزوئلا رخ دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است