کد خبر : 177138
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۹ - 08:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

در انتصاب جوان ها فقط از بستگان خود استفاده نکنید

در انتصاب جوان ها فقط از بستگان خود استفاده نکنید

به گزارش مدارا، مع‌الاسف در برداشت الکنی که از جوان‌گرایی در کشور وجود دارد، این دو نکته کمرنگ بوده و ضوابط، جای خود را با روابط عوض کرده‌اند؛ اصول متعالی و اصیل انتخاب نیروی کارآمد کمرنگ شده و برساخته‌های ذهنی تصمیم‌گیران و انتخاب‌کنندگان در حال جایگزینی با اصول بی‌ریشه و خودساخته و غیراصیل است، به عنوان یک مثال که در تمامی سالیان پس از انقلاب وجود داشته، توجه به روابط خانوادگی و روابط حزبی، فارغ از هرگونه سنجش دقیق در جذب به کلیت سیستم و متعاقب آن عدم توجه به شایستگی شایستگان است.

این عمل به خودی خود یک آسیب کوتاه‌مدت برای سیستم خواهد داشت و یک آسیب بلندمدت: آسیب کوتاه‌مدتِ آن، دلسردی و ناامیدی جوانانِ بااستعداد بوده و باعث از دست دادن این سرمایه باارزش می‌شود؛ سرمایه‌ای که جبران آن تقریباً غیرممکن یا بسیار دشوار خواهد بود، آسیب بلندمدت آن، ناکارآمدی و بدکارکردی سیستم و ساختار است. در اینجا البته فرقی میان سازمان‌ها، نهادها یا وزارتخانه‌های مختلف وجود ندارد و همه در برابر این اصل انکارناپذیر یکسانند، خواه آنجا وزارتخانه مهم و کلیدی مثل وزارت امور خارجه باشد، خواه نهاد اثرگذاری مانند صداوسیما باشد و خواه این نهاد، ارتش و سپاه باشد.

نتیجه‌گیری آنکه باید حتماً به جوانان میدان داد و به آنان اعتماد کرد، اما باید توجه داشته باشیم که این جوانان، فقط از آشنایان و اقوام و فامیل‌های سببی و نسبی مسئولان نباشند و به معیارهای شایستگی و تعهد نیز نیم‌نگاهی داشته باشیم.

اخبار مرتبط:
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت:فهرست تسهیلات کلان مشکوک‌الوصول از بانک‌های استان دریافت شده و علیه تسهیلات‌گیرندگان و مدیران بانکی متخلف، اقدامات قضائی در دست اجراست.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشدید شرایط آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است
آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است

رئیس هیات مدیره خیریه دیابت اصفهان گفت: آلودگی هوا با افزایش التهاب مزمن و استرس در بدن، باعث مقاومت به انسولین و آسیب به سلول‌های تولیدکننده انسولین در پانکراس می‌شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش داده و کنترل قند خون را مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است