کد خبر : 177125
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ - 23:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مارک ویلموتس باز هم سرمربی شد

مارک ویلموتس باز هم سرمربی شد

به گزارش مدارا، ویلموتس مربی بلژیکی به عنوان سرمربی جدید تیم راجا کازابلانکای مراکش معرفی شد.

او جانشین لاساد چابی مربی ۶۰ ساله تونسی شد که با این تیم انتظارات را برآورده نکرد. قرارداد مارک ویلموتس با باشگاه رجا کازابلانکا تا پایان فصل است و بند تمدید یک ساله دارد؛ او که به گران قیمت ترین سرمربی لیگ مراکش تبدیل شده، سالانه ۷۰۰ هزار درهم مراکش معادل حدود ۸۰۰ هزار یورو دستمزد دریافت می کند.

ویلموتس حدود دو سال می شود که از سرمربی گری تیم ملی ایران کنار رفته و حالا پرونده دریافت غرامت او یکی از سنگین ترین پرونده های مالی دادگاه CAS است. حالا باید دید با توجه به قانون موجود در پرونده های مالی حضور ویلموتس در کازابلانکا مبلغی از عرامت ایران کم می کند یا خیر. طبق قانون مربی که با شرایط ویلموتس از تیمی جدا شود اگر تا پایان قرارداد با تیم اولیه با تیم دومی قرارداد امضا کند، دستمزد تیم جدید از قرارداد قبلی کم می شود. یعنی اگر ویلموتس با ایران ۶ میلیون یورو قرارداد بسته باشد و در تیم جدید یک میلیون یورو دستمزد بگیرد، فدراسیون ایران باید ۵ میلیون یورو به او پرداخت کند.

اخبار مرتبط:
۶۰ بسته معیشتی شب یلدا به خانواده زندانیان نائین اهدا شد
۶۰ بسته معیشتی شب یلدا به خانواده زندانیان نائین اهدا شد

رئیس اداره زندان شهرستان نائین گفت: ۶۰ بسته معیشتی میان خانواده زندانیان نیازمند زندان شهرستان نائین به مناسبت فرارسیدن شب یلدا توزیع شد.

آغاز مرمت طبقه دوم میدان نقش جهان با تایید شورای فنی صندوق احیا
آغاز مرمت طبقه دوم میدان نقش جهان با تایید شورای فنی صندوق احیا

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان از آغاز مرمت طبقه دوم میدان نقش جهان پس از تایید شورای فنی صندوق احیا و مشارکت بخش خصوصی خبر داد.

هواشناسی: اصفهان تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود
هواشناسی: اصفهان تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دما در سراسر این استان از عصر امروز جمعه بین ۸ تا ۱۰ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است