کد خبر : 177124
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ - 23:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش قوه قضاییه به آزادی طبری و قاسم زاده

واکنش قوه قضاییه به آزادی طبری و قاسم زاده

به گزارش مدارا، در پی انتشار اخباری در رابطه با پرونده اکبری طبری و بیژن قاسم‌زاده، خبرگزاری میزان مطلع شد، نقض رای اکبر طبری از سوی دیوان عالی کشور صحت ندارد و حکم وی عینا در دیوان عالی کشور تایید شده است.

بر اساس این گزارش طبری که سال گذشته، در ارتباط با لیدری و سردستگی باند ارتشاء به ۳۱ سال حبس محکوم شد، در زندان در حال سپری کردن دوران محکومیت خود است.

همچنین، پیرامون انتشار تصاویر بیژن قاسم‌زاده در فضای مجازی، خبرگزاری میزان کسب اطلاع کرد دیوان عالی کشور این پرونده را به شعبه صادرکننده جهت رفع نقص در پرونده اعاده کرده است و مراحل دادرسی پرونده وی در جریان است.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است