کد خبر : 177124
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ - 23:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش قوه قضاییه به آزادی طبری و قاسم زاده

واکنش قوه قضاییه به آزادی طبری و قاسم زاده

به گزارش مدارا، در پی انتشار اخباری در رابطه با پرونده اکبری طبری و بیژن قاسم‌زاده، خبرگزاری میزان مطلع شد، نقض رای اکبر طبری از سوی دیوان عالی کشور صحت ندارد و حکم وی عینا در دیوان عالی کشور تایید شده است.

بر اساس این گزارش طبری که سال گذشته، در ارتباط با لیدری و سردستگی باند ارتشاء به ۳۱ سال حبس محکوم شد، در زندان در حال سپری کردن دوران محکومیت خود است.

همچنین، پیرامون انتشار تصاویر بیژن قاسم‌زاده در فضای مجازی، خبرگزاری میزان کسب اطلاع کرد دیوان عالی کشور این پرونده را به شعبه صادرکننده جهت رفع نقص در پرونده اعاده کرده است و مراحل دادرسی پرونده وی در جریان است.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است