کد خبر : 177108
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ - 11:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۷ سال است که درباره بورس همین حرف ها را میزنید

۷ سال است که درباره بورس همین حرف ها را میزنید

به گزارش مدارا، در جلسه صحن علنی امروز (۱۸ آبان) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی وضعیت بازار سرمایه با حضور وزیر اقتصاد، پس از ارائه گزارشی از سوی احسان خاندوزی وزیر اموراقتصادی و دارایی درباره شرایط بازار بورس و برنامه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی در این رابطه، تعدادی از نمایندگان و رؤسای کمیسیون‌ها در خصوص این گزارش دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

در این راستا و پس از سخنان محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی و عدم انتقاد جدی وی نسبت به عملکرد وزیر اقتصاد در خصوص وضعیت بورس، محمدجواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد به سمت تریبون رفت و با فریاد خطاب به وی گفت: «۷ سال است این حرفها را می‌زنید، آقای وزیر هم با شما هماهنگ است و وضعیت بورس هم همین است».

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است