کد خبر : 177093
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ - 09:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ادامه آلودگی هوا در تهران

ادامه آلودگی هوا در تهران

به گزارش مدارا، شاخص آلودگی هوا در حال حاضر بر اساس اعلام شرکت کنترل آلودگی هوا بر روی عدد ۱۳۲ قرار گرفته و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است.

همچنین شاخص کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته بر روی عدد ۸۰ قرار داشت و هوای تهران قابل قبول بود.

پایتخت از ابتدای سال ۲ روز هوای پاک، ۱۸۷ روز هوای قابل قبول، ۴۳ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس جامعه و یک روز آلوده برای همه افراد داشته است.این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۱۵ روز هوای پاک، ۱۵۷ روز هوای قابل قبول،۵۹ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس جامعه و ۲ روز آلوده برای همه افراد داشته است.

همچنین بیشترین دمای هوا در روز جاری ۱۴ و کمترین دما ۶ درجه سانتی گراد پیش بینی شده است.

اخبار مرتبط:
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد

فارس نوشت: کارمندانی که در سال ۱۴۰۴ حقوق پایه ۱۳ میلیون تومانی داشتند، با افزایش ۴۳ درصدی مواجه شده‌اند و حقوق آن‌ها در سال جاری به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد. در مقابل، افرادی که حقوق ۱۵ میلیون تومانی دریافت می‌کردند، افزایش به میزان ۴۰ درصد تجربه کرده‌ و حقوقشان به ۲۱ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد
نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد

علی‌اصغر نخعی‌راد عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ در تشریح مصوبه اعضای کمیسیون متبوعش درباره اعتبارات مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در مصوبه‌ای سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را ۱۰۰ همت افزایش داد و به ۳۷۰ همت رسید.

شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت
شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت

به هر حال شروین حاجی‌پور پس از این که از سوی برخی کاربران به خاطر عدم موضع‌گیری صریح، تحت فشار قرار گرفت با انتشار این ترانه تا حدی به این درخواست پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است