کد خبر : 177083
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۸ - 08:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منچستریونایتد نمی خواهد سولسشر را برکنار کند

منچستریونایتد نمی خواهد سولسشر را برکنار کند

به گزارش مدارا، با وجود شکست در دربی منچستر، باشگاه منچستریونایتد فعلا قصدی برای برکناری اوله‌گونار سولسشر ندارد و سرمربی نروژی پس از صحبت با اد وودوارد، نسبت به حفظ جایگاه خود پس از تعطیلات ملی و برای بازی مقابل واتفورد اطمینان یافته است.

منابع ESPN ادعا کرده‌اند برنامه یونایتد حفظ سولسشر تا پایان فصل است اما به خطر افتادن سهمیه لیگ قهرمانان ممکن است نظر سران باشگاه را تغییر دهد. یونایتد در رده ششم فاصله‌ای ۵ امتیازی با جایگاه چهارم دارد.

اخبار مرتبط:
وانت حامل ۴۷ کیلو حشیش در اصفهان توقیف شد
وانت حامل ۴۷ کیلو حشیش در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: در عملیات مأموران این پلیس، از یک دستگاه خودرو وانت ۴۷ کیلو حشیش کشف و یک متهم نیز دستگیر شد.

ظرفیت‌های ارزشمند ژئوتوریسمی اصفهان شناسایی شده است
ظرفیت‌های ارزشمند ژئوتوریسمی اصفهان شناسایی شده است

سرپرست اداره‌کل زمین‌شناسی منطقه سپاهان گفت: استان اصفهان از پتانسیل‌های ژئوتورسیم (زمین گردشگری) بسیار ارزشمندی برخوردار بوده و این ظرفیت‌ها بصورت پراکنده مطالعه و بررسی شده است.

سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید
سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید

سردار غلامحسین غیب‌پرور بعد از تحمل یک دوره بیماری به دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است