کد خبر : 177025
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - 23:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

امسال سوخت مایع برای نیروگاه ها در نظر گرفته شده است

امسال سوخت مایع برای نیروگاه ها در نظر گرفته شده است

به گزارش مدارا، جواد اوجی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره جلسه مشترک خود و وزیران صمت و نیرو با نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس افزود: نمایندگان دغدغه هایی درباره تامین گاز و سوخت زمستانی داشتند و ما هم اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت خود را در راستای تامین سوخت تشریح کردیم که بر اساس آن بتوانیم با کمترین چالش زمستان پیش رو را پشت سر بگذاریم.

وزیر نفت ادامه داد: همچنین برنامه‌های ۴ و ۸ ساله وزارت نفت جهت تولید گاز همچون سرمایه گذاری در حوزه میادین گازی در بخش بالادست، پالایشگاه‌ها و خطوط لوله تقویت فشار گاز، خدمت نمایندگان تشریح شد.

اوجی خاطر نشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل تدوین بودجه سال آینده، نیازهای وزارت نفت درباره تامین مالی طرح‌های مختلف هم مطرح شد و نمایندگان قول همکاری در این باره را دادند تا مشکلی برای تامین منابع مالی تولید و جبران کسری گاز در سال آتی نداشته باشیم.

وزیر نفت درباره اقدامات انجام شده برای تامین گاز زمستانی و جلوگیری از آلودگی هوا به دنبال سوختن مازوت در نیروگاه‌ها در زمستان نیز تاکید کرد: با توجه به تعمیرات اساسی صورت گرفته در حوزه پالایشگاه‌ها، سکوها، چاه‌ها، خطوط لوله انتقال و ایستگاه‌های تقویت فشار حداکثر تولید را از میادین گازی مستقل و مشترک خواهیم داشت.

اوجی با بیان اینکه اولویت اصلی وزارت نفت این است که برای سوخت نیروگاه‌ها از سوخت پاک استفاده کنند، گفت: با توجه به چالش‌های سال گذشته، امسال سوخت مایع برای نیروگاه‌ها در نظر گرفته شده است، درواقع حدود ۴۵۰ میلیون لیتر بیشتر از سال گذشته در مخازن ذخیره سازی کرده ایم به همین دلیل زمستان را با چالش کمتری پشت سر خواهیم گذاشت.

وی با بیان اینکه ارتقای پالایشگاه‌ها را برای افزایش کیفیت سوخت مدنظر قرار داده و پروژه هایی در این باب برای پالایشگاه های آبادان، تهران و تبریز تعریف شده است، گفت: این اقدام با هدف استانداردسازی محصولات و فرآورده‌های این پالایشگاه ها به خصوص مازوت و نفت  کوره صورت گرفته است تا در حد استاندارد یورو ۴ و ۵ باشند.

اخبار مرتبط:
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد
آغاز بارش‌ها در اصفهان؛ محورهای غرب و جنوب استان لغزنده شد

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: بارش برف در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان آغاز شده و محورهای این مناطق لغزنده است.

تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن
تامین اعتبار قطار سریع‌السیر اصفهان – تهران با مولدسازی اراضی راه آهن

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها برای تأمین بخشی از منابع مالی پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان–تهران از طریق مولدسازی اراضی راه‌آهن خبر داد.

امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت
امدادرسانی هلال‌احمر اصفهان به ۴۸۱۶ نفر در کمتر از ۴۸ ساعت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، از امدادرسانی گسترده نجاتگران این جمعیت به آسیب‌دیدگان حوادث جوی در سطح استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است