کد خبر : 177018
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - 20:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محمود گودرزی مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران شد

محمود گودرزی مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران شد

به گزارش مدارا، هیات مدیره بورس اوراق بهادار تهران  پیرو جلسه امروز خود، محمود گودرزی را به عنوان مدیرعامل بورس تهران انتخاب کرد.

از جمله سوابق مدیرعامل جدید شرکت بورس تهران، معاون بازار بورس تهران، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت کارگزاری صبا تامین، عضو غیر موظف هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری هامون شمال، مشاور مدیرعامل در امور بازار سرمایه شرکت بیمه اتکایی امین و مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت کارگزاری باهنر بوده است. وی علاوه بر مدارک حرفه ای بازار سرمایه، کارشناس رسمی قوه قضاییه در حوزه بازار سرمایه نیز می باشند.

گودرزی طی حکمی در ۷ مهر ۱۴۰۰ از سوی هیات مدیره بورس اوراق بهادار تهران به سمت سرپرست این شرکت منصوب شد.

به گزارش ایرنا، گودرزی مدرک کارشناسی خود را در رشته حسابداری از دانشگاه بین المللی امام خمینی کسب کرده است. وی همچنین مدرک کارشناسی ارشد در رشته  مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت مالی از دانشگاه علامه طباطبایی و دکتری مدیریت مالی را از دانشگاه آزاد اسلامی اخذ کرده است.

پیش از این علی صحرایی مدیرعامل بورس تهران بود که بدنبال افشا شدن استخراج رمزارز در زیرزمین طبقه ششم بورس تهران از سمت خود برکنار شد.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است