کد خبر : 177016
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - 19:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد

طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد

به گزارش مدارا، روح اله عباس پور در تشریح نشست امروز(یکشنبه ۱۶ آبان ماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: دستورکار نخست امروز کمیسیون، بررسی و اصلاح طرح ساماندهی صنعت خودرو به منظور تامین نظر شورای نگهبان بود.

نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی افزود: در نشست امروز طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد که به موجب آن هر فرد حقیقی و حقوقی می‌تواند به ازای صادرات خودرو، قطعات خودرو یا سایر کالاها و خدمات مرتبط با انواع صنایع نیرومحرکه یا از طریق ارز اشخاص با منشا خارجی مورد تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نسبت به وارادات خودرو برای تنظیم بازار اقدام کند.

اخبار مرتبط:
برنامه الگوی کشت پاییزه اصفهان اعلام شد؛ شوک ۱۰۰ هزار تُنی کاهش گندم
برنامه الگوی کشت پاییزه اصفهان اعلام شد؛ شوک ۱۰۰ هزار تُنی کاهش گندم

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از پیش‌بینی کاهش سطح زیرکشت گندم و جو آبی در سال زراعی جاری و برنامه‌ریزی برای الگوی کشت با تمرکز بر مدیریت منابع آبی خبرداد.

نظریان: اصفهان پیشتاز تأمین فضاهای آموزشی با همت خیران مدرسه‌ساز است
نظریان: اصفهان پیشتاز تأمین فضاهای آموزشی با همت خیران مدرسه‌ساز است

مدیرکل آموزش وپرورش استان اصفهان گفت:استان اصفهان با فعالیت گسترده مجمع خیران مدرسه‌ساز،نقشی حیاتی در گسترش و تجهیز فضاهای آموزشی ایفا کرده و در میان استان‌های کشورجایگاهی پیشتازدارد.

زمانپور: گازگرفتگی در ناژوان ۲ فوتی و یک مصدوم داشت
زمانپور: گازگرفتگی در ناژوان ۲ فوتی و یک مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت ۲ نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر گازگرفتگی در ناژوان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است