کد خبر : 177016
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۶ - 19:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد

طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد

به گزارش مدارا، روح اله عباس پور در تشریح نشست امروز(یکشنبه ۱۶ آبان ماه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: دستورکار نخست امروز کمیسیون، بررسی و اصلاح طرح ساماندهی صنعت خودرو به منظور تامین نظر شورای نگهبان بود.

نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی افزود: در نشست امروز طرح ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد که به موجب آن هر فرد حقیقی و حقوقی می‌تواند به ازای صادرات خودرو، قطعات خودرو یا سایر کالاها و خدمات مرتبط با انواع صنایع نیرومحرکه یا از طریق ارز اشخاص با منشا خارجی مورد تایید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نسبت به وارادات خودرو برای تنظیم بازار اقدام کند.

اخبار مرتبط:
فرونشست بحران ملی اصفهان؛همکاری علمی برای صیانت از میراث جهانی آغاز شد
فرونشست بحران ملی اصفهان؛همکاری علمی برای صیانت از میراث جهانی آغاز شد

بحران فرونشست در بناهای تاریخی اصفهان در واقع بحران ملی است از این رو همکاری‌های ملی برای کنترل این بحران در دستور کار قرار گرفت.

اراضی تملیکی دریاچه سد زاینده‌رود آزادسازی می‌شود
اراضی تملیکی دریاچه سد زاینده‌رود آزادسازی می‌شود

اصفهان- مدیر بهره‌برداری سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: با ابلاغ مراجع ذی‌صلاح عملیات اجرای حکم آزادسازی اراضی تملیکی واقع در بستر و حریم دریاچه سد زاینده‌رود آغاز شد.

«بوچرینگ» روش نوین در حوزه کلاهبرداری رمز ارزها است
«بوچرینگ» روش نوین در حوزه کلاهبرداری رمز ارزها است

رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت:مجرمان سایبری با استفاده از روش بوچرینگ، قربانیان خود را با ارتباطات عاطفی در گروه ها و پلتفرم های دوست یابی هدف قرار داده و از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است