کد خبر : 176949
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۵ - 20:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دومین تساوی پرسپولیس در لیگ

دومین تساوی پرسپولیس در لیگ

به گزارش مدارا،  از ساعت ۱۸ امروز (شنبه) در دیداری از هفته چهارم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران، پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به مصاف گل‌گهر سیرجان رفت که این دیدار حساس با تساوی یک بر یک به اتمام رسید.

قضاوت این دیدار را، «بیژن حیدری» با کمک‌های «علی میرزابیگی» و «علیرضا ایلدروم» برعهده داشت.

جایگاه تیم‌ها در جدول رده‌بندی و تقابل «امیر قلعه‌نویی» با پرسپولیس بر اهمیت این دیدار افزوده بود.

«یحیی گل‌محمدی»‌ سرمربی پرسپولیس برای این دیدار تغییرات زیادی را در ترکیب تیمش ایجاد کرده بود.

پرسپولیس که با تغییر سیستم وارد بازی شده بود سعی داشت با حرکاتی که از جناح چپ طراحی می کند به دروازه میهمان برسد و از سوی دیگر شاگردان قلعه‌نویی نیز حریف دست و پا بسته‌ای نبودند.

در وقت‌های تلف شده نیمه نخست ارسال گل‌گهر با ضربه سر «امین پورعلی» همراه شد و «آرمین سهرابیان» از روی خط موفق شد با ضربه سر گلزنی کند تا گل گهر نیمه نخست را یک بر صفر برنده شود.

در ابتدای نیمه دوم، «مهدی عبدی» جانشین «علیرضا ابراهیمی» شد تا پرسپولیس تهاجمی‌تر شود.

در دقیقه ۵۰ مهاجم گل‌گهر در محوطه جریمه پرسپولیس سرنگون شد و داور با تصمیمی بحث‌برانگیز اعتقادی به پنالتی نداشت.

دقیقه ۵۳ غفلت مدافعان میهمان موجب شد تا «عیسی آل‌کثیر» گل تساوی پرسپولیس را به ارمغان بیاورد.

نیمه دوم از سوی هر دو تیم با جذابیت بیشتری پیگیری شد و بازیکنان درپی رسیدن به گل دوم تیمشان بودند.

در ادامه تلاش بازیکنان پرسپولیس که برنامه خاصی برای رسیدن به دروازه حریف نداشتند، همچون دیدار گذشته سودی نداشت و این بازی با تساوی به اتمام رسید.

گل‌گهر با این تساوی، هشت امتیازی شد و در رتبه سوم قرار گرفت و پرسپولیس هم با هفت امتیاز در جایگاه ششم باقی ماند.

ترکیب پرسپولیس

بوژیدار رادوشوویچ، فرشاد فرجی، علی نعمتی، علیرضا ابراهیمی(مهدی عبدی)، رضا اسدی(احسان پهلوان)، میلاد سرلک، مهدی شیری، سعید آقایی(محمد شریفی)، وحید امیری، عیسی آل کثیر و مهدی ترابی.

ترکیب گل‌گهر

محسن فروزان، آرمین سهرابیان، علیرضا علیزاده، علیرضا آرتا، مهدی تیکدری، یونس شاکری(مرتضی تبریزی)، رضا شکاری، میلاد زکی‌پور(شایان مصلح)، سعید صادقی(نوید عاشوری)، مسیح زاهدی و امین پورعلی(فرشید باقری)

اخبار مرتبط:
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!

گروهی از بازماندگان تامین اجتماعی که تا صبح امروز حقوق آذر خود را دریافت نکرده‌اند، خواستار توجه جدی به مشکلات خود شدند.

نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است
نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این که سقوط بالگرد شهید رئیسی توسط دشمن صورت گرفته است، هیچ‌وقت نه رد شده و نه تأیید شده است. مردم عزیز ما دقت کنند؛ چرا که هر روز ما با یک فناوری و دستاوردهای سایبری مواجه می‌شویم که روز قبل از آن بی‌اطلاع بودیم.

ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند
ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند

سفیر سابق ایران در انگلیس گفت: پس از برجام متوجه شدیم که در منطقه نیز بسیاری از موقعیت‌ها را از دست داده‌ایم. سوریه به کلی از دست رفت، لبنان تضعیف شد و وضعیت فلسطین نیز به همین صورت پیش رفت. در سمتی دیگر روسیه خودش را از مسئله سوریه کنار کشید و اکنون ما با اروپا مواجه هستیم. به نوعی می‌توان گفت که قربانی حرف‌های روسیه شده‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است