کد خبر : 176837
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۳ - 13:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

به رئیسی تذکر نمی دهیم چون محترم است

به رئیسی تذکر نمی دهیم چون محترم است

به گزارش مدارا، «بورس» واژه‌ای که با بیان آن در ایران هر کسی را مضطرب و عصبانی می‌کند. حتی رسانه‌ای شدن وضعیت ورشکستگان این بازار وجدان افرادی که مسبب این وضعیت هستند را بیدار نکرد. ۳ ماه از روی کارآمدن دولت انقلابی که منتقد سرسخت اقدامات دولت حسن روحانی به ویژه در خصوص بورس بود، گذشته است اما وضعیت این بازار نه تنها رو به بهبود نرفته است بلکه هر روز شاهد نابود شدن هر چه بیشتر همان اندک سرمایه باقی‌مانده سهامداران آن هستیم.

در رابطه با همین مسئله کاظم موسوی، نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس اول در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که مجلس چه اقداماتی درطی این ۳ ماهی که دولت سیزدهم بر سرکار آمده است برای نظارت و رسیدگی به وضعیت بورس انجام داده است و این‌که تذکری به دولت ابراهیم رئیسی داده شده است یا خیر، اظهار کرد: در خصوص تذکر به آقای رئیسی خیر چنین اقدامی صورت نگرفته است زیرا بالاخره آقای رئیسی رئیس‌جمهور محترم کشور ما هستند اما در کابینه ایشان یکسری افراد وجود دارند که بورس زیرنظارت آن‌ها قرار دارد. وزارت اقتصاد و دارایی باید پاسخگوی وضع موجود باشد که بورس چرا به این مرحله رسیده است. به نظر بنده حق و حقوق مردم به شدت ضایع شده است و ما نمایندگان مجلس همیشه طرف مردم را گرفته و می‌گیریم. به بیان روشن‌تر عقیده ما این است که حق و حقوق مردم باید به خودشان برگردانده شود. ان‌شاءالله ما هم با استفاده از ابزار قانونی‌ای که در اختیار داریم به این قضیه رسیدگی می‌کنیم.

موسوی در پاسخ به این مسئله که افرادی قصد فروش سهام خود را دارند اما پاسخی که می‌شوند این است که «پولی وجود ندارد تا سهام شما را بخریم»، است به این نکته اکتفا کرد و گفت: وزارت اقتصاد و دارایی باید پاسخگو باشد!

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است