کد خبر : 176820
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۳ - 09:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس تذکر رهبری چگونه جبران می کند؟

مجلس تذکر رهبری چگونه جبران می کند؟

به گزارش مدارا، قالیباف این را هم اضافه کرده است که "به نظر می‌رسد این تذکر که حاکی از توجه به حق‌الناس است نه فقط برای همکاران اینجانب در مجلس بلکه برای همه صاحبان رسانه‌ها و تریبون‌ها مخصوصا تریبون‌های رسمی و همچنین همه فعالان عرصه‌های اجتماعی و رسانه‌ای می‌تواند فصل‌الخطاب قرار گیرد و نشان می‌دهد تا زمانی که جرمی به اثبات نرسیده است ذکر اسامی افراد مجاز نیست."

البته اگر دوستان واقعا به نظر رهبر انقلاب، التزام عملی داشته باشند بعد از این نباید شاهد "اتهام‌های فله‌ای" از تریبون‌های رسمی باشیم. چون با قاعده ما باید بیش از هر چیز به تعالیم دینی و اخلاق انسانی ملتزم باشیم که جملگی، اتهام‌زنی را حرام می‌دانند و تا جرمی اثبات نشده نباید حرمتِ افراد را شکست.

این بسان "حرز" می‌ماند برای کالای قیمتی "آبرو" که بردنش مجازاتی سنگین دارد. به هر حال، اگر چه نوشته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، به ظاهر از فردی اسم نبرده است اما کنایه‌ای ابلغ من‌التصریح دارد نسبت به گزارش‌های مجلس که متمایز می‌کند برخی گزارشات خاص را.

البته این جمله ۲۰ کلمه‌ای، راهبردی را تدوین می‌کند که می‌تواند نمره اخلاق مدعیان و میزان التزامشان را آشکار کند. امیدواریم بعد از این شاهد آتش افکندن به خرمن آبروی افراد نباشیم قبل از آنکه گناهشان ثابت شده باشد. این را اگرچه رهبری بر حاشیه شکوائیه‌ای نوشته‌اند اما آقای قالیباف "از پشتِ بلندگو" خواند تا برای همه موضوع آشکار شود. حالا این دوستان کمیسیون‌ها و جبرانی که بر ذمه دارند. ببینیم چه می‌کنند!

اخبار مرتبط:
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد
تکلیف تعطیلی تهران برای پنجشنبه‌ها مشخص شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت استاندار تهران با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستانهای استان در روزهای پنجشنبه خبر داد.

آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد
آمنه سادات ذبیح‌پور با یک لقب نامتعارف خبرساز شد

واکنش آمنه سادات ذبیح‌پور، خبرنگار صداوسیما به ماجرای سیم کارت و کارت سوخت‌های سفید خبرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است