کد خبر : 176729
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۱ - 11:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

احمد مسعود در تاجیکستان است

احمد مسعود در تاجیکستان است

به گزارش مدارا، «کبیر واثق» سخنگوی نیروهای پنجشیر و معاون والی سابق پنجشیر اعلام کرد که «احمد مسعود» فرمانده این جبهه در تاجیکستان است، اما گاهی برای دیدار با واحدهای مقاومت در مناطق مختلف این کشور به افغانستان سفر می‌‎کند.

سخنگوی نیروهای پنجشیر به «تاس» گفت که مسعود در تلاش است کشورهای منطقه و جامعه جهانی را برای مبارزه با طالبان متقاعد کند.

واثق افزود که این جبهه با تاجیکستان که «کمک‌های قابل‌توجهی به مردم افغانستان در مبارزه با طالبان ارائه کرده است» روابط خوبی دارد.

پیش از این «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل خواستار برگزاری انتخابات و ایجاد یک دولت فراگیر در افغانستان با حضور همه گروه‌های قومی به‌ویژه تاجیک‌ها شده بود.

وی با غیرفراگیر خواندن دولت سرپرست طالبان گفته بود که اعلام هر حکومتی بدون در نظر گرفتن منافع شهروندان افغانستان می‌تواند عواقب فاجعه‌باری به‌دنبال داشته باشد و نسبت به تهدید فزاینده تروریسم بین‌المللی در افغانستان نیز هشدار داد.

طالبان در واکنش به این اظهارات به تاجیکستان هشدار داد که در امور داخلی افغانستان دخالت نکند.

اخبار مرتبط:
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد

سعیدی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همانطور که بارها از سوی همه مسئولان کشور اعلام شده در برخی موضوعات هم ما خط قرمز داریم که اساساً قابل مذاکره نیست؛ مانند بحث توان موشکی که امروز یکی از افتخارات بزرگ جوانان برومند انقلاب اسلامی ماست و به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد.

مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.

نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم
نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر احیانا جنگی رخ بدهد می‌توان گفت هژمونی آمریکا در دنیا خواهد شکست، آمریکا به آمریکای قبل و بعد از این جنگ تبدیل خواهد شد و این امر روشن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است