کد خبر : 176702
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۱ - 00:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به کرونا مبتلا شد

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به کرونا مبتلا شد

به گزارش مدارا، سعید خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی در مورد برخی  اخبار منتشر شده در مورد تغییر برنامه‌های دیدار های وزیر امور خارجه و علت آن به خبرنگاران گفت : حال عمومی وزیر امور خارجه خوب است و از قرنطینه در حال انجام کارهای روزانه است.

وی  با تایید تغییر برنامه دیدارهای وزیر امورخارجه، از دستور پزشک مبنی بر ضرورت در قرنطینه بودن او خبر داد.

خطیب زاده اظهار کرد: حال عمومی وزیر امور خارجه خوب است و از قرنطینه در حال انجام کارهای روزانه است.

تست کرونا وزیر امور خارجه به تازگی از سوی پزشکان  مثبت اعلام شده است.

اخبار مرتبط:
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد

معاون استاندار اصفهان با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت‌ماه سال آینده، از انجام برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید
رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید

عضو شورای شهر اصفهان با هشدار نسبت به خطر انحراف‌های غیرضروری در رینگ چهارم گفت: مسیر باید بدون تعلل، مستقیم، اصولی و با هدف حفظ ایمنی و منافع بلندمدت شهر تعیین تکلیف شود.

نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد
نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با هشدار نسبت به بحران آب و آلودگی هوا، این دو چالش را تهدیدی جدی برای سلامت و آینده استان دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است