کد خبر : 176657
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۹ - 19:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شاگردان مهدوی کیا به جام ملت های آسیا صعود کردند

شاگردان مهدوی کیا به جام ملت های آسیا صعود کردند

به گزارش مدارا، یم ملی فوتبال امید ایران با برتری ۳ بر ۲ مقابل تاجیکستان، به مرحله نهایی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا صعود کرد.

شاگردان مهدوی‌کیا با غلبه بر تیم میزبان و با کسب ۹ امتیاز از سه بازی، در رتبه نخست گروه B مرحله مقدماتی قرار گرفت و مجوز حضور در مرحله نهایی در خرداد ۱۴۰۲ در ازبکستان را به دست آورد.

یاسین سلمانی، کاپیتان تیم ملی امید ستاره میدان بود و با گلزنی در دقایق ۱۳، ۱۹ و ۴۴ هت‌تریک کرد و در جمع برترین گلزنان مرحله گروهی قرار گرفت. هم‌چنین هنانوف و پنج‌شنبه  نیز در دقایق ۱۰ و ۲۲ (پنالتی) برای تاجیکستان گلزنی کردند.

در این دیدار آریا برزگر در دقیقه ۸۶ با دریافت کارت قرمز مستقیم از میدان اخراج شد و شاگردان مهدوی‌کیا به مدت حدود ۱۰ دقیقه با یک بازیکن کم‌تر بازی کردند.

تیم ملی امید در این دیدار با ترکیب رضا کاخ ساز، یونس اکبرپور، میلاد کر، سامان فلاح، مهدی هاشمی نژاد، محمد خدابنده لو، یاسین سلمانی(کاپیتان)، حسین نخودکار، مهدی لموچی، امیرعلی صادقی و سبحان خاقانی به میدان رفت.

در جدول رده‌بندی این گروه ایران با ۹ امتیاز، تاجیکستان با ۶ امتیاز، لبنان با ۳ امتیاز و نپال بدون امتیاز در رتبه‌های اول تا چهارم جای گرفتند.

به این ترتیب، تیم ملی ایران به صورت مستقمی راهی مرحله بعد شد و تاجیکستان به عنوان تیم دوم گروه باید در انتظار اتمام بازی‌های در ۱۰ گروه دیگر این مرحله بماند چرا که به جز یازده تیم صدرنشین، چهار تیم برتر دوم و همین‌طور ازبکستان (میزبان مرحله نهایی) می‌تواند در خرداد ۱۴۰۱ به رقابت با همدیگر بپردازند.
تیم مل ایران در بازی‌های گذشته خود نپال را با ۴ گل و لبنان را با ۲ گل شکست داده بودند.

تیم ملی فوتبال امید ایران یا تیم ملی فوتبال زیر ۲۳ سال ایران نماینده فوتبال کشور ایران در بازی‌های المپیک تابستانی و بازی‌های آسیایی است.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است