کد خبر : 176295
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۳ - 15:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شناسایی ۴۲ هزار و ۵۰۰ بازی قمار آنلاین

شناسایی ۴۲ هزار و ۵۰۰ بازی قمار آنلاین

به گزارش مدارا، حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری، دادستان کل کشور در نشست امروز شورای عالی قوه قضاییه با بیان اینکه در مهرماه امسال ۴۲ هزار و ۵۰۰ بازی قمار آنلاین شناسایی شده‌ است، گفت: برای ۲۶ هزار و ۸۰۰ مورد از این بازی‌ها پیام هشدار ارسال شده که این پیام‌ها می‌تواند نسبتاً موثر باشد.

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده، تعداد ۱۴ هزار و ۶۹۰ شماره تلفنی که از سوی این بازی‌های قمار آنلاین به بانک‌ها داده شده، شماره تلفن‌های نامعتبر است.

دادستان کل کشور همچنین بر ضرورت برخورد قاطع و بازدارنده دادستان‌ها با متخلفان و متهمان بازی‌های قمار آنلاین تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق زورگیر که با ورود به یک منزل و ضرب و شتم زنی سالمند 10میلیارد رسال سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند
آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند

رئیس سازمان آتش نشانی کاشان گفت: ۸۸ نفر در عملیات های مختلف آتش نشانی کاشان در آذرماه گذشته نجات یافتند.

تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد
تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: تمرین کامل طرح اضطراری فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و سنجش توان مدیریت بحران دستگاه‌های مسئول برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است