کد خبر : 176291
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۳ - 14:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کنایه تند علی دایی به کارت هدیه یک میلیونیِ دلخانی

کنایه تند علی دایی به کارت هدیه یک میلیونیِ دلخانی

به گزارش مدارا، اسطوره فوتبال ایران به هدیه قهرمان کشتی در نروژ واکنش نشان داد.

علی دایی درباره کشتی‌های قهرمانی جهان گفت: همه کشتی‌ها را دیدم و از همه ورزشکارانمان در کشتی فرنگی و آزاد تشکر می‌کنم. این بچه‌ها حس و حال جامعه را خوب کردند. من همیشه گفته‌ام در همه دنیا می‌شود حرف‌ها را از طریق ورزش زد چون ورزش خیلی قدرت دارد. اگر هزار میلیارد دلار هزینه می‌کردیم نمی‌توانستیم اینطور در پایتخت نروژ برای ایران تبلیغ کنیم و پرچم کشورمان را بالا ببریم اما کشتی این کار را کرد. این بچه‌ها به همه حس غرور دادند که از همه آنها تشکر می‌کنم.

اسطوره فوتبال کشورمان درباره هدیه یک میلیون تومانی مسدود که از سوی یکی از مسئولان شهری به قهرمان جهان اهدا شده است نیز افزود: من درباره آنها حرف نمی‌زنم. من فقط متاسفام برای کسانی که فقط دوست دارند کنار ورزشکاران و قهرمانان عکس یادگاری بگیرند. جوایزی که به قهرمانان و ورزشکاران می‌دهند متناسب با تورم بالا رفته؟ حالا من این را بگویم دوباره مدیران سایپا علیه من حرف می‌زنند. پراید ۱۰ سال قبل چند بوده؟ الان چند است؟ با این پول‌هایی که به قهرمانان داده می‌شود چه می‌شود کرد؟ چه مشکلی به وجود می‌آید اگر به ورزشکاران یک خانه لوکس بدهند؟

وی اضافه کرد: تمرین‌های کشتی بسیار طاقت‌فرساست. جایزه‌ای بدهند که پاسخ همه تمرینات و سختی‌ها باشد. همه قهرمانان ورزشی اینگونه هستند. از خیلی از لذاید زندگی می‌گذرند تا به رقابت‌های جهانی بروند. این همه امکانات وجود دارد چه مشکلی به وجود می‌آید اگر به همه ورزشکاران و قهرمانان و سرمربیانشان خانه بدهند تا آنها دغدغه اجاره خانه نداشته باشند.

علی دایی گفت: من چند وقت پیش مطلبی خواندم در مورد اینکه محمد بنا که خیلی دوستش دارم مستاجر است. از خجالت آب شدم. مگر می‌شود کسی که قهرمان ماست و در مقام سرمربی همیشه با چند مدال دل مردم را شاد کرده است مستاجر باشد؟ به قرآن خجالت کشیدم. ما باید آن قدر به قهرمانان و سرمربیانمان در همه رشته‌ها توجه کنیم که با جان و دل کار کنند.

اخبار مرتبط:
افزایش آلاینده‌ها و غبار صبحگاهی در اصفهان؛ دمای بویین به صفر رسید
افزایش آلاینده‌ها و غبار صبحگاهی در اصفهان؛ دمای بویین به صفر رسید

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: غبار صبحگاهی و افزایش آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی استان اصفهان طی پنج روز آینده پیش‌بینی می‌شود.

انتخابی:زاینده‌رود قلب تپنده اصفهان است نه فقط یک رودخانه
انتخابی:زاینده‌رود قلب تپنده اصفهان است نه فقط یک رودخانه

دبیر بخش ویژه زاینده‌رود در کنگره ترمیمی ایران گفت: حیات اجتماعی، فرهنگی و زیستی اصفهان بدون زاینده‌رود معنایی ندارد و این رود هویت شهر است.

تجلیل استاندار اصفهان از نونهالان ورزش زورخانه‌ای در شورای اداری
تجلیل استاندار اصفهان از نونهالان ورزش زورخانه‌ای در شورای اداری

در نشست شورای اداری استان اصفهان، از گروه نونهالان ورزش زورخانه‌ای که نماد فرهنگ پهلوانی و جوانمردی ایران اسلامی شناخته می‌شوند، توسط مدیریت ارشد استان تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است