کد خبر : 176283
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۳ - 13:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

در نظام جمهوری اسلامی باید به مردم بیش از پیش توجه شود

در نظام جمهوری اسلامی باید به مردم بیش از پیش توجه شود

به گزارش مدارا،  «محمدباقر قالیباف» روز دوشنبه در پنجمین اجلاسیه سراسری اساتید شبکه تربیتی بسیج صالحین گفت: بحث تربیت در این مقطع زمانی که جبهه اصلی حزب خدا و حزب شیطان با تمام قوا مقابل هم قرار گرفته‌اند، موضوع مهمی است. طرح صالحین به این دلیل اهمیت دارد چون جهاد تبیین مهم است و این دستور مقام معظم رهبری است.

رییس مجلس شورای اسلامی درباره اهمیت تبیین، افزود: تبیین برای مردم مهم است و اگر مردم نباشند؛ انقلاب اسلامی و افکار بلند و اندیشه سیاسی امام (ره) کجاست؟ وقتی از اول اسلام تا امروز هر جا، اسلام آسیب دیده؛ همه مشکلات از این بود که مردم نبودند.

قالیباف ادامه داد: وقتی تشکیل حکومت دادیم نباید مردم را از هم جدا کرد و مردم از هر مذهب، قوم، دین و طایفه‌ای مهم هستند. در نظام جمهوری اسلامی باید به مردم بیش از پیش توجه شود البته همراه کردن مردم کار سختی است.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) سال ۱۳۴۲ به این نکته ایمان داشتند که سنت‌های الهی پابرجاست و برای تحقق دین مقابل ظلم ایستاد و هزینه داد. درست در زمانی که دو قطبی مطلق در جبهه غرب و شرق وجود داشت ولی امام (ره) با تمام وجود باور داشتند که سنت‌های الهی تبدیل و تحویل نمی‌شوند.

رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امام (ره)  آن زمان نه به سراغ توده‌ای‌ها و یا نیروهای مسلح رفتند. بلکه خودشان بودند و خدایشان و همه مردم پای کار آمدند تا در نهایت انقلاب پیروز شد.

قالیباف با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب تا امروز حزب شیطان و استکبار مقابل انقلاب اسلامی ایستادند، گفت: استکبار از هیچ اقدامی فروگذار نکرده ولی انقلاب اسلامی تا امروز با قدرت به مسیر خود ادامه داده است.

وی تاکید کرد:  قدرت انقلاب در دل ۸۰ میلیون جمعیت است و اگر دل مردم با انقلاب همراه نبود ما دچار مشکل می‌شدیم. ما در اداره  کشور مردم را از عرصه‌های مختلف یا حذف کردیم یا دسته‌بندی و گروه‌بندی کردیم و مشکلاتی که امروز در حوزه اجرایی داریم ناشی از حذف مردم  است.

اخبار مرتبط:
سامانه جامع و هوشمند تبلیغات “پایا ادز” آغاز به کار کرد
سامانه جامع و هوشمند تبلیغات “پایا ادز” آغاز به کار کرد

پایا ادز؛ نخستین سامانه جامع و هوشمند تبلیغات، که یک شرکت نوآور و فناور محور است که با رویکرد عدالت فرصتها در ایران آغاز به کار کرد.

استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود
استاندار اصفهان: بازگشت شورابه‌ها به دریا صفر می‌شود

استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیین‌کننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیست‌محیطی قرار گرفته است

امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد
امنیت حقوقی دسترسی به اسناد و قراردادها ارتقا می‌یابد

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است