کد خبر : 176275
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۳ - 11:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مادر ماهشهری دخترش را با ضربات چاقو به قتل رساند

مادر ماهشهری دخترش را با ضربات چاقو به قتل رساند

به گزارش مدارا، فریدون بندری اظهار کرد: غروب روز گذشته (۲ آبان‌ماه) یک مورد درگیری خانوادگی منجر به قتل در منطقه فاز چهار ماهشهر، به مرکز ۱۱۰ پلیس اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: در پی این گزارش بلافاصله ماموران انتظامی در محل حادثه حاضر شدند و مشخص شد که خانمی با بدنی زخمی و خون‌آلود از منزل خارج شده و در این شرایط به زمین افتاده و جان باخته است.

بندری  گفت: بر اساس تحقیقات اولیه، مشخص شد که مقتول در درگیری، توسط مادرش و با ضربات چاقو به قتل رسیده است. متهم به قتل که بنا بر تحقیقات دچار بیماری عصبی است، دستگیر شده است.

اخبار مرتبط:
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است

رئیس اتحادیه صنف خواروبار، آجیل‌فروش و خشکبار اصفهان با بیان اینکه برنج وارداتی کمتر از چهار برابر، روغن حدود چهار برابر و حبوبات حدود دو برابر افزایش قیمت داشته‌اند، گفت: کالا در بازار موجود است، اما گرانی ناشی از نوسانات ارز فشار مضاعفی بر مردم وارد کرده و در آستانه ماه رمضان و عید، نظارت‌های ویژه برای کنترل قیمت‌ها تشدید شده است.

استاندار اصفهان: تنظیم بازار در آماده‌باش کامل برای رمضان و نوروز است
استاندار اصفهان: تنظیم بازار در آماده‌باش کامل برای رمضان و نوروز است

​استاندار اصفهان از برگزاری مستمر جلسات تنظیم بازار و بسیج تمام دستگاه‌های نظارتی برای صیانت از معیشت مردم در ایام پیش‌رو خبر داد و گفت: اولویت اصلی دولت در استان، توزیع عادلانه و وفور کالاهای اساسی است.

استاندار: رونق گردشگری، اولویت شهرستان‌های استان اصفهان است
استاندار: رونق گردشگری، اولویت شهرستان‌های استان اصفهان است

استاندار اصفهان گفت: رونق گردشگری اولویت شهرستان‌های استان اصفهان بوده که باید انگیزه سرمایه‌گذاری را تقویت کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است