کد خبر : 176253
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۳ - 08:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

امید کیهان به روسیه و چین در مذاکرات وین

امید کیهان به روسیه و چین در مذاکرات وین

به گزارش مدارا، روسیه و چین به عنوان دو عضو قدرتمند و پیشرو شورای امنیت در موضع خصومت با ایران نیستند، در حالی که فرانسه و انگلیس در وضعیت دشمنی با ایران قرار داشته و آلمان هم ـ که عضو شورای امنیت نیست و مداخله دادن آن در مذاکرات با ایران، از ابتدا محل بحث بوده است ـ موضعی نزدیک‌تر به دو کشور اروپایی دارد.

همان‌طور که می‌دانیم نه شورای امنیت و نه گروه ۱+۴ یا ۱+۵، بدون همراه کردن چین و روسیه قادر به تصمیم‌گیری علیه ایران نیستند؛ بنابراین ما در بحث هسته‌ای باید دو سیاست جداگانه تبیینی و تحکیمی را در مواجهه با این دو دسته در پیش بگیریم. ما نباید بگذاریم چین و روسیه در شورای امنیت یا در گروه ۱+۴ منفعل شده و احیاناً مورد سوءاستفاده گروه غربی قرار گیرند. این موضوع علاوه بر اقدامات دیپلماتیک نیازمند یک سازوکار مستمر اجرایی هم می‌باشد.
 

اخبار مرتبط:
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود گفت: ذخیره این سد به ۱۱۸ میلیون مترمکعب و میزان آب ورودی به آن به عدد بی‌سابقه ۵.۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد
چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد

اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با حضور مدیران ارشد استان و صدها دانش آموز در اصفهان برگزار و از برگزیدگان استانی تجلیل شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است