کد خبر : 176231
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۲ - 17:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تهران سردتر می شود

تهران سردتر می شود

به گزارش مدارا، براساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با باد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از بعد از ظهر امروز و بعد از ظهر روزهای سه شنبه و چهارشنبه در پاره ای نقاط (به ویژه در بخش های جنوبی و غربی استان) با وزش باد شدید و احتمال خیزش موقتی گرد و خاک در ارتفاعات گاهی با بارش باران و برف همراه است.

بیشینه و کمینه دمای هوای پایتخت در روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به ترتیب(۲۱ و ۱۱)، (۲۲ و ۱۲)، (۲۱ و ۱۰)، (۱۸ و ۹) و (۱۷ و ۹) درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ورامین با ۲۳ درجه سانتیگراد و فیروزکوه با منفی ۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

اخبار مرتبط:
برنامه‌های «هفته زن» در اصفهان تشریح شد
برنامه‌های «هفته زن» در اصفهان تشریح شد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان گفت: تمام فعالیت‌های استان در هفته زن ذیل گفتمان «الگوی سوم زن ایرانی-اسلامی» ساماندهی می‌شود.

اصله میان قانون و اجرا بزرگ‌ترین مانع تحقق اصفهان دوستدار معلول است
اصله میان قانون و اجرا بزرگ‌ترین مانع تحقق اصفهان دوستدار معلول است

مشاور استاندار اصفهان در امور معلولان گفت: شکاف میان متن قانون و اجرا همچنان اصلی‌ترین مانع تحقق حقوق افراد دارای معلولیت در استان اصفهان است.

۴۰ میلیون متر مکعب آب صنایع باید به زاینده رود برگردانده شود
۴۰ میلیون متر مکعب آب صنایع باید به زاینده رود برگردانده شود

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای شهر اصفهان گفت: حداقل ۴۰ میلیون مترمکعب آبی که صنایع از زاینده‌رود برداشت می‌کردند، باید به رودخانه بازگردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است