کد خبر : 176214
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۲ - 10:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برف در ارتفاعات البرز

برف در ارتفاعات البرز

به گزارش مدارا، صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲ آبان) با عبور امواج تراز میانی، در ارتفاعات استان‌های واقع در البرز مرکزی و زاگرس مرکزی بارش ‌پراکنده ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با نفوذ جریانات شمالی از بعدازظهر فردا و سه‌شنبه (۳ تا ۴ آبان)، کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور و بارش شدید باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، برخی نقاط آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی و ارتفاعات رشته کوه البرز رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه روز چهارشنبه (۵ آبان) نیز در استان‌های ساحلی خزر، ارتفاعات البرز و خراسان شمالی بارش مورد انتظار است، یادآور شد: بارش در ارتفاعات البرز به‌صورت برف خواهد بود و دریای خزر نیز طی این مدت مواج ‌پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان افزود: طی سه روز آینده در برخی نقاط هرمزگان، جنوب استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان و سواحل دریای عمان رگبار و رعدوبرق ‌پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۳ آبان) صاف تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد و در اواخر وقت نیمه ابری با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۴ آبان) نیمه ابری و در بعدازظهر همراه با وزش باد با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲ و ۳ آبان) اهواز با بالاترین دما، ۳۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان‌ کشور است همچنین ‌طی این مدت پیش‌بینی می‌شود دمای هوای شهرکرد به ۲- و ۳- و دمای هوای همدان به نیز به ۰ و ۱- درجه سانتیگراد برسد.

اخبار مرتبط:
وزیر ورزش و جوانان وارد اصفهان شد
وزیر ورزش و جوانان وارد اصفهان شد

وزیر ورزش و جوانان امروز دوشنبه برای افتتاح پروژه های ایام الله دهه فجر به اصفهان سفر کرد.

محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲ بهمن در اصفهان اعلام شد
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲ بهمن در اصفهان اعلام شد

پلیس راهور استان اصفهان از اعمال محدودیت‌های ترافیکی گسترده در سطح شهر اصفهان و سایر شهرهای استان، هم‌زمان با برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن خبر داد.

هواشناسی اصفهان برای فعالیت ۲ سامانه جوی هشدار زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای فعالیت ۲ سامانه جوی هشدار زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت ۲ سامانه جوی ناپایدار طی روزهای آتی هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است