کد خبر : 176208
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۰۱ - 22:05
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کنایه تند دبیر شورای عالی امنیت ملی به رئیس جمهور ترکیه

کنایه تند دبیر شورای عالی امنیت ملی به رئیس جمهور ترکیه

به گزارش مدارا، دریابان علی شمخانی در توییتی نوشت: بزرگ‌نمایی هیبت پوشالی رژیم صهیونیستی توسط حاکمی که داعیه رهبری جهان اسلام را دارد، نشانه قدرت است یا مسلمانی؟!

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه این توییت نوشت: ترس از اقوام، سهم حکومتی است که با داغ و درفش با آنان روبرو می‌شود نه ایران که گلستانی از اقوام است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بار دیگر به آذری‌های ایران اشاره کرده و گفته است که جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند خللی در روابط جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی وارد کند.

اخبار مرتبط:
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد
عامل پرتاب مواد آتش زا در آشوب‌های اصفهان دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز گفت: متهمی که در اغتشاشات اصفهان اقدام به پرتاب مواد آتش زا در بین مردم می کرد در عملیات مأموران انتظامی نطنز دستگیر شد.

هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه بارشی در سطح استان طی امشب و فردا هشدار سطح زرد صادر کرد.

آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار
آغاز پروژه اتصال آران‌وبیدگل به آزادراه قم–گرمسار

معاون وزیر راه در مراسم آغاز پروژه اتصال بزرگراه آران‌وبیدگل به قم–گرمسار، این پروژه را مهم و راهبردی برای مرکز کشور اعلام کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است