کد خبر : 176152
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۹ - 14:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۷۸ تن دیگر بر اثر کرونا جان باختند

۱۷۸ تن دیگر بر اثر کرونا جان باختند

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۵۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۸۳۳ هزار و ۵۲۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۷۶۳ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۳۷۵ هزار و ۴۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۴۸۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۳۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد

اولین جلسه هیات مدیره مجمع مدیران منابع انسانی سه قوه در وزارت کشور برگزار شد.

۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند
۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از دستگیری ۴۷ نفر از محکومان فراری و تحت تعقیب مراجع قضائی توسط مأموران این فرماندهی خبر داد.

توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است
توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است

استاندار اصفهان گفت: اگر فضای فیزیکی مدارس توسعه یابد اما دانش‌آموزان رها شده و برای توانمندسازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی آنان برنامه‌ریزی نشود، اثرگذاری مطلوب را شاهد نخواهیم بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است