کد خبر : 176152
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۹ - 14:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۷۸ تن دیگر بر اثر کرونا جان باختند

۱۷۸ تن دیگر بر اثر کرونا جان باختند

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۹ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۵۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۸۳۳ هزار و ۵۲۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۷۶۳ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۳۷۵ هزار و ۴۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۴۸۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۳۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم
اولین اظهارنظر اسماعیل سقاب اصفهانی پس از فوت همسر و فرزندنش: تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم

معاون انرژی رئیس جمهور گفت: به لطف الهی و با تمام وجودم به عهدی که با مردم عزیزم بستم و قولی که به رئیس جمهور محترم دادم پایبند خواهم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است
وزیر بهداشت درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم، ایام پیک ابتلا در روز‌های پایانی فصل پاییز است

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور، اظهار کرد: هنوز به ایام پیک ابتلا نرسیده‌ایم. ایام پیک ابتلا در روزهای پایانی فصل پاییز است.

قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است
قائم‌پناه: طرح برقی کردن موتور سیکلت‌های تهران در دست انجام است

قائم‌پناه تاکید کرد: مطلبی هم که راجع به مازوت سوزی و گازوئیل‌های با سولفور بالا مطرح شده، واقعیت ندارد، چرا که وارونگی هوا سال‌های سال بوده و ما نیز باید آنرا کاهش دهیم و این موضوع را وظیفه خود می‌دانیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است