کد خبر : 176141
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۹ - 11:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بازهم تعطیلات و مسافرت به شمال!

بازهم تعطیلات و مسافرت به شمال!

به گزارش مدارا، سروان مسعود خانجانی اظهار داشت که وضعیت ترافیک در خط جنوبی  جاده کرج – چالوس از محدوده میدان امیر کبیر کرج   تا کیلومتر یک سنگین و در بقیه محور تا دهانه جنوبی تونل کندوان پرحجم و روان است.

وی اضافه کرد: همچنین وضعیت ترافیک در مسیر شمالی آزادراه  تهران – کرج – قزوین از  پل کلاک تا حصارک نیمه سنگین گزارش شده است.

خانجانی از رانندگان خواست با توجه به شرایط ترافیکی با ماموران پلیس راه همکاری داشته باشند و ماموران پلیس راه برای پیشگیری از حوادث احتمالی و روان سازی ترافیک در جاده های  استان البرز مستقر شده اند.  
استان البرز دارای یک هزار و ۴۵۰ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده ای کشور مربوط به راه های این استان است.  

اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است