کد خبر : 176124
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۹ - 09:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آتش سوزی “طبیعت” بالاخره خاموش شد

آتش سوزی “طبیعت” بالاخره خاموش شد

به گزارش مدارا، سیامک سلیمانی با تشریح آخرین وضعیت آتش سوزی شرکت تولیدکننده موادغذایی طبیعت زرندیه که از بامداد روز گذشته بوقوع پیوسته است، اظهار کرد: با تلاش شبانه روزی آتش نشانان و نیروهای امدادی و ستاد مدیریت بحران شهرستان حریق مهار شد و عملیات لکه گیری نیز انجام و اطفا حریق به بطور کامل انجام شده است.

وی علت گسترش آتش سوزی را وزش باد غالبی بیان کرد که از اول صبح دیروز شروع به وزیدن کرد و موجب شد تا عملیات اطفای حریق سخت شود و افزود: خوشبختانه با یک کار تیمی و حضور اکیپ های آتش نشانی از شهرهای شهرستان زرندیه، ساوه و اسلامشهر حریق مهار و دودی که هم اکنون در فضای شرکت در حال انتشار ناشی از بقایای آتش سوزی سوله و انبارهاست.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه آتش‌سوزی این شرکت تلفات جانی نداشت، افزود: این سانحه دو مصدوم داشت که یک مصدوم به صورت سرپائی درمان و مصدوم دیگر به بیمارستان اعزام شد.

فرماندار زرندیه در خصوص علت وقوع حریق نیز گفت: گمانه‌زنی‌ها اتصال برق و مشکلات برقی را علت اصلی آتش سوزی می‌دانند اما تحقیقات و بررسی لازم برای دست یابی به علت دقیق سانحه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد از سوله ها و فضای مسقف این شرکت بر اثر وقوع حریق از بین رفته است گفت: برآورد اولیه حاکی از آن است که خسارتی در حدود پنج هزار میلیارد تومان به این واحد صنعتی و تولیدی وارد شده است و در پی وقوع حریق حدود پنج هکتار از سالن‌های مسقف و سوله‌ها هم دچار آسیب شده و انبارها نیز از بین رفته است. اما به نظر می رسد میزان خسارات وارده کمتر از میزان پیش بینی شده باشد و به محض جمع بندی نهایی اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: دودی که هم اکنون در حال انتشار است ناشی از بقایای آتش سوزی سوله ها و فضای مسقف است و به معنای تداوم آتش سوزی نیست.

گفتنی است شرکت طبیعت زرندیه تولیدکننده روغن مایع و جامد خوراکی، رب گوجه و واحد بسته بندی چای و برنج است که در شهرک صنعتی مامونیه مرکز این شهرستان فعالیت می‌کند.

اخبار مرتبط:
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور: مدرسه‌سازی، آینده‌سازی است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تجلیل از مشارکت خیران مدرسه‌ساز و همراهی استاندار اصفهان گفت: هیچ سازه‌ای مفیدتر و آینده‌نگارانه‌تر از مدرسه نیست و مدرسه‌سازی، آینده‌ سازی است.

آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی
آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در پی هشدار نارنجی بارندگی، بارش برف، کاهش دما و وزش باد شدید در مناطق غرب، جنوب و شرق خبر داد.

استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم
استاندار اصفهان: مدرسه‌سازی را با وجود همه دشواری‌ها ادامه می‌دهیم

استاندار اصفهان با تقدیر از تلاش‌های خیرین مدرسه‌ساز و جهادگران حوزه آموزش، بر تداوم روند احداث مدارس جدید علی‌رغم مشکلات و سختی‌ها تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است