کد خبر : 176091
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۸ - 11:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آتش نشانی صرفاً یک فعالیت مردانه نیست

آتش نشانی صرفاً یک فعالیت مردانه نیست

به گزارش مدارا، سوده نجفی، عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر تهران درباره آزمون استخدامی آتش نشانی تهران در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

بعد از برگزاری آزمون کتبی آتش نشانی، آزمون عملی از امروز در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار می شود که قرار است در نهایت از میان شرکت کنندگان ۱۶ خانم و ۱۰۰ نفر آقا پذیرفته می شوند.

آتش نشانی صرفا یک فعالیت مردانه و خاموش کردن آتش نیست و در بسیاری از حوادث حریق و نجات، زنان دچار آسیب‌دیدگی می‌شوند که امدادرسانی توسط نیروهای آقا، سخت است و حضور زنان آتش‌نشان مشکل را برطرف می‌کند.

بسیاری از نهاد ها و ارگان های نظامی از نیروی عملیاتی زن برخوردار هستند که و به امور مربوط به بانوان رسیدگی می‌کنند اما متاسفانه از حضور زنان در بین نیروهای عملیاتی آتش نشانی تاکنون کمتر استفاده شده است. همچنان که دختران و زنان ایرانی می‎توانند قله های علمی مدیریتی و ورزش را حتی در المپیک فتح کنند شما مطمئن باشید که می توانند ازعهده این کار هم به نحو احسنت برآیند. در تهران ۹ بوستان کاملا زنانه داریم که می‌توانیم تمام سرویس ها و خدمات شهری را در آن توسط زنان ارائه کنیم که قطعا با مشارکت بانوان در امور شهری می توان اقدامات دیگری در راستای استفاده از توانمندی آنان در انجام داد.

حضور ۱۶ نفر از زنان در بین نیروهای عملیاتی آتش نشانی می تواند فتح البابی برای استفاده از توانمندی و احساس مسئولیت سایر زنان ایران در شهرهای مختلف باشد , پیشنهاد می‎دهم کلان شهرهای دیگر هم به این سمت حرکت کنند و اقدام به جذب علاقه مندان به این حرفه نمایند ما هم در شورای شهر تهران و بالاخص در کمیسیون خدمات شهری از این عزیزان حمایت و نظارت کامل را به عمل می آوریم.

*خبرنگار: طاهره شهابی

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است