کد خبر : 176081
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۸ - 10:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فیس بوک می خواهد نام خود را تغییر دهد

فیس بوک می خواهد نام خود را تغییر دهد

به گزارش مدارا، سایت Verge خبر داد مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک قصد دارد در کنفرانس سالانه کانکت این شرکت که ۲۸ اکتبر برگزار می‌شود، درباره تغییر نام صحبت کند اما این برنامه ممکن است زودتر اعلام شود. فیس بوک در واکنش به این خبر اعلام کرد درباره شایعات اظهارنظر نمی‌کند.

این خبر در شرایطی اعلام می‌شود که فیس بوک با تفحص فزاینده دولت آمریکا در خصوص شیوه‌های کسب و کارش روبرو شده است. نمایندگان هر دو حزب این شرکت را به ستوه آورده‌اند که حاکی از خشم فزاینده در کنگره نسبت به فیس بوک است.

تغییر برند، اپلیکیشن شبکه اجتماعی فیس بوک را یکی از محصولات بسیار در کنار اینستاگرام، واتس‌اپ و آکیلیوس می‌سازد که تحت کنترل این شرکت مادر قرار دارند.

تغییر برند با هدف توسعه خدمات، برای شرکتهای "سیلیکون ولی" غیرمتداول نیست.

گوگل آلفابت را به عنوان یک شرکت هولدینگ در سال ۲۰۱۵ تاسیس کرد تا فراتر از کسب و کار جست و جو و تبلیغات توسعه پیدا کرده و بر کسب و کارهای دیگری از واحد خودروی خودران و فناوری سلامت تا فراهم کردن خدمات اینترنت در مناطق دوردست نظارت کند.

اقدام برای تغییر برند همچنین منعکس کننده تمرکز فیس بوک به ساخت متاورس است؛ دنیای آنلاینی که در آن افراد می‌توانند از دستگاههای مختلف برای حرکت و ارتباط در یک محیط مجازی استفاده کنند.

فیس بوک در واقعیت مجازی و واقعیت افزوده سرمایه گذاری سنگینی کرده و قصد دارد حدود سه میلیارد کاربر خود را از طریق دستگاهها و اپلکیشنهای متعدد وصل کنند. این شرکت برای کمک به ساخت متاورس، قصد دارد ۱۰ هزار شغل در اتحادیه اروپا در پنج سال آینده ایجاد کند.

زاکربرگ از ژوییه درباره متاورس صحبت کرده است. این کلمه که نخستین بار سه دهه پیش در یک رمان تخیلی بکار برده شد، توسط شرکتهای فناوری دیگر مانند مایکروسافت هم اشاره شده است.

بر اساس گزارش رویترز، سایت Verge اعلام کرده که نام احتمالی ممکن است با Horizon ارتباط داشته باشد. فیس بوک اخیرا پلتفرم بازی واقعیت مجازی در دست توسعه خود را از Horizon به Horizon World تغییر نام داد.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است