کد خبر : 176059
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۷ - 20:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تلاش عادل فردوسی پور برای کسب رضایت و جلوگیری از اعدام آرمان عبدالعالی

تلاش عادل فردوسی پور برای کسب رضایت و جلوگیری از اعدام آرمان عبدالعالی

به گزارش مدارا، در حالیکه ساعت‌های زیادی به زمان اجرای حکم قصاص آرمان پسر جوانی که در سال ۹۲ غزاله دختر مورد علاقه اش را به قتل رسانده است نمانده، تلاش‌ها برای جلب رضایت از مادر غزاله ادامه دارد.

در آخرین اقدام شب گذشته با همکاری دادسرای امور جنایی تهران عادل فردوسی پور مجری محبوب ورزشی در دادسرا با خانواده غزاله دیدار و برای گرفتن رضایت پا درمیانی کرد.

در این دیدار فردوسی پور با مادر غزاله صحبت و از او خواست از قصاص آرمان گذشت کرده و زندگی را به این جوان ببخشد. او در این دیدار چندین دقیقه با مادر غزاله صحبت کرد و درخواست خود را مطرح و ابراز امیدواری کرد قبل از اجرای حکم و قصاص آرمان، این جوان بخشیده شود.

پدر آرمان عبدالعالی در مورد آخرین تلاش‌ها برای نجات آرمان گفت: فردا صبح قرار است حکم اجرا شود و آرمان پای چوبه دار برود. امیدواریم در زمان اجرای حکم در محوطه زندان بتوانیم با خانواده غزاله صحبت کنیم و رضایت آن‌ها را بگیریم. فردا پای چوبه دار آخرین فرصت ما برای گرفتن رضایت است.

گفتنی است آرمان عبدالعالی تاکنون یک بار پای چوبه دار رفته است که توانسته مهلت بگیرد و شب گذشته هم برای اجرای حکم به قرنطینه زندان رجایی شهر منتقل شده است.

اخبار مرتبط:
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله

باغ‌وحشی در شهر نورنبرگ آلمان، روز سه‌شنبه اعلام کرد که علی‌رغم اعتراضات گسترده عمومی، ۱۲ قلاده از نوعی میمون موسوم به «بابون» را از بین برده است. این تصمیم، پایان‌بخش ماجرایی بود که به‌زعم مسئولان باغ‌وحش، ریشه در نگرانی‌های ادعایی درباره «کمبود فضای کافی برای نگهداری گروه رو به ازدیاد» این حیوانات داشت. پس از کشتار، لاشه حیوانات مزبور به حیوانات شکارچی باغ‌وحش "خورانده شد.

معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید
معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع خطاب به سربازان گفت: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید. بخشی از اخبار منطقه، عملیات روانی دشمن است؛ قسمتی دیگر مانور دشمن از فواصل دور است که گاهی منجر به تهدید و گاهی جنگ می‌شود. اگر دشمن این بار بخواهد شرارتی کند، با سیلی سخت‌تری مواجه خواهد شد.

علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد
علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: واقعیت این است که خود آمریکایی‌ها هم نمی‌دانند برنامه ترامپ چیست. اگر جنگی هم شود کل منطقه را در برمی‌گیرد و امیدوارم کشورهای منطقه بتوانند با میانجی‌گری‌های خود مانع بروز جنگ شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است