کد خبر : 176040
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۷ - 14:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد

نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد

به گزارش مدارا، نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://www.sanjesh.org/ منتشر شد. داوطلبان بعد از مشاهده نتایج نهایی می‌توانند در تاریخ مقرر اعلام شده نسبت به ثبت نام در دانشگاه یا موسسه محل قبولی خود ثبت نام کنند.

آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی طی روزهای ۶ تا ۸ تیر برگزار شد و تعداد ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب در این آزمون شرکت کردند که حدود ۵۳ درصد داوطلبان را زنان تشکیل می‌دادند.

آزمون ارشد ۱۴۰۰، در ۶ گروه آموزشی برگزار شد که در گروه علوم انسانی بیش از ۴۰۸ هزار نفر ، در گروه علوم پایه بیش از ۳۵ هزار نفر، در گروه فنی و مهندسی بیش از ۱۲۵ هزار نفر، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۱۴ هزار و ۶۷۲ نفر، در گروه هنر ۴۶ هزار و ۸۵۶ نفر، در گروه دامپزشکی ۲ هزار و ۵۴۵ نفر و مجموعا ۶۳۴ هزار و ۵۹ داوطلب در این آزمون شرکت کردند.

از مجموع ۱۳۱ رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد، ۶۴ عدد آن "بین رشته ای" بود و داوطلب می توانست به جز رشته اول خود در این رشته ها نیز شرکت کند.همچنین اوایل ماه جاری، نتایج رشته های مصاحبه دار و آزمون های عملی نیز اعلام شده است.

ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ سال گذشته حدودا ۱۴۷ هزار نفر بود و حدودا ۱۳۰ هزار ظرفیت نیز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود داشت و با توجه به ضریب ریزش ها، پیش بینی شده امسال ظرفیت پذیرش داوطلب ارشد در کل زیر نظام ها حدود ۳۰۰ هزار نفر باشد و تقریبا ۵۰ درصد داوطلبان می توانند در رشته های مقطع ارشد پذیرش شوند.

اخبار مرتبط:
جمالی‌نژاد:لنجان باید به الگوی توسعه صنعتی وزیست‌محیطی استان تبدیل شود
جمالی‌نژاد:لنجان باید به الگوی توسعه صنعتی وزیست‌محیطی استان تبدیل شود

استاندار اصفهان گفت: باید با تکمیل زنجیره‌های فناورانه، ارتقای زیرساخت‌ها و رعایت اصول محیط‌زیستی، به الگوی توسعه متوازن و اشتغال پایدار در استان تبدیل شود.

سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد

سرپرست مدیریت بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ آخرین وضعیت این سد مخزنی را تشریح کرد.

ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند
ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند

اصفهان-معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت:نخستین ناوگان اتوبوس‌های تمام‌برقی تا پایان فصل پاییز وارد این شهر می‌شود،این اقدام نقطه آغازی برای برقی‌سازی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است