کد خبر : 176033
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۷ - 13:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا جان ۱۶۷ تن دیگر را گرفت

کرونا جان ۱۶۷ تن دیگر را گرفت

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۳۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۸۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۸۰۹ هزار و ۹۶۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۴۲۳ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۳۴۷ هزار و ۴۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۶۲۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۸۲۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است