کد خبر : 175980
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 19:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

به گزارش مدارا، پیش‌تر رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود شنیده‌ها حاکی از این است که شرکت‌ها می‌خواهند پنج درصد محصولات خود را گران کنند و در روزهای اخیر هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی شرکت‌ها منتشر شده، اما دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی دیروز گفت که طی دو ماه گذشته درخواستی برای افزایش قیمت به این انجمن ارسال نشده است. بر این اساس و با توجه به اظهارات امروز یکی از معاونان وزارت صمت، به نظر می‌رسد افزایش قیمت لوازم خانگی خودسرانه بوده است.

در این رابطه کیوان گردان، مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت، در یک برنامه تلویزیونی گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در سال جاری افزایش قیمت نداشتند. بعد از دستور وزیر صمت درباره بررسی افزایش قیمت در بازار لوازم خانگی، بسیاری از شرکت‌ها را  بررسی کردیم. خیلی از شرکت‌ها افزایش قیمت نداشتند.

اما به گفته وی برخی شرکت‌ها افزایش قیمت چهار تا پنج درصدی داشته اند که تذکر لازم به آن‌ها داده شد.

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در ادامه تاکید کرد که هرگونه افزایش قیمت در سطح عرضه لوازم خانگی، قبل از بررسی کارشناسی از سوی وزارت صمت و صدور اجازه برای افزایش قیمت، غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد که وزارت صمت هنوز هیچ اجازه‌ای برای افزایش قیمت صادر نکرده و افزایش قیمت‌های اعمال شده در حال حاضر غیرقانونی است.

اخبار مرتبط:
۲۴ پروژه برق در اصفهان با هدف کاهش ناترازی‌ها بهره‌برداری می‌شود
۲۴ پروژه برق در اصفهان با هدف کاهش ناترازی‌ها بهره‌برداری می‌شود

معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای اصفهان گفت: ۲۴ پروژه حیاتی برق در سطح استان به ارزش ۴.۹ همت با هدف کاهش ناترازی برق در سال آینده، از دهه فجر تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.

زنگ انقلاب در اصفهان نواخته شد
زنگ انقلاب در اصفهان نواخته شد

آیین استانی نواختن زنگ انقلاب همزمان با آغاز دهه مبارک فجر، با حضور استاندار اصفهان و جمعی از مسئولان استانی در دبیرستان شاهد شایستگان اصفهان برگزار شد.

نورصالحی: مردم با وجود مشکلات پای انقلاب ایستاده‌اند
نورصالحی: مردم با وجود مشکلات پای انقلاب ایستاده‌اند

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مردم ایران با وجود مشکلات معیشتی و نارضایتی از عملکرد برخی مسئولان، همانند روزهای نخست پیروزی انقلاب، پای آرمان‌های آن ایستاده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است