کد خبر : 175980
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 19:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

به گزارش مدارا، پیش‌تر رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود شنیده‌ها حاکی از این است که شرکت‌ها می‌خواهند پنج درصد محصولات خود را گران کنند و در روزهای اخیر هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی شرکت‌ها منتشر شده، اما دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی دیروز گفت که طی دو ماه گذشته درخواستی برای افزایش قیمت به این انجمن ارسال نشده است. بر این اساس و با توجه به اظهارات امروز یکی از معاونان وزارت صمت، به نظر می‌رسد افزایش قیمت لوازم خانگی خودسرانه بوده است.

در این رابطه کیوان گردان، مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت، در یک برنامه تلویزیونی گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در سال جاری افزایش قیمت نداشتند. بعد از دستور وزیر صمت درباره بررسی افزایش قیمت در بازار لوازم خانگی، بسیاری از شرکت‌ها را  بررسی کردیم. خیلی از شرکت‌ها افزایش قیمت نداشتند.

اما به گفته وی برخی شرکت‌ها افزایش قیمت چهار تا پنج درصدی داشته اند که تذکر لازم به آن‌ها داده شد.

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در ادامه تاکید کرد که هرگونه افزایش قیمت در سطح عرضه لوازم خانگی، قبل از بررسی کارشناسی از سوی وزارت صمت و صدور اجازه برای افزایش قیمت، غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد که وزارت صمت هنوز هیچ اجازه‌ای برای افزایش قیمت صادر نکرده و افزایش قیمت‌های اعمال شده در حال حاضر غیرقانونی است.

اخبار مرتبط:
هزینه دریافت گواهینامه رانندگی سرسام‌آور شد!
هزینه دریافت گواهینامه رانندگی سرسام‌آور شد!

هزینه دریافت گواهینامه در برخی از آموزشگاه‌های رانندگی به ۱۰ میلیون تومان نیز رسیده است.

زلنسکی: آماده‌ام پس از پایان جنگ از مقام خود کناره‌گیری کنم
زلنسکی: آماده‌ام پس از پایان جنگ از مقام خود کناره‌گیری کنم

ولودیمیر زلنسکی رییس جمهور اوکراین به اکسیوس گفت: آماده‌ام پس از پایان جنگ از مقام خود کناره‌گیری کنم. هدف من پایان دادن به جنگ است نه ادامه نامزدی برای مقام ریاست‌جمهوری.

مخبر: سخنان پزشکیان در سازمان ملل با عزت، عقلانیت و استواری همراه بود
مخبر: سخنان پزشکیان در سازمان ملل با عزت، عقلانیت و استواری همراه بود

مشاور و دستیار رهبر انقلاب سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل را با ویژگی عزت، عقلانیت و استواری توصیف کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است