کد خبر : 175980
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 19:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

افزایش قیمت لوازم خانگی غیرقانونی است

به گزارش مدارا، پیش‌تر رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود شنیده‌ها حاکی از این است که شرکت‌ها می‌خواهند پنج درصد محصولات خود را گران کنند و در روزهای اخیر هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی شرکت‌ها منتشر شده، اما دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی دیروز گفت که طی دو ماه گذشته درخواستی برای افزایش قیمت به این انجمن ارسال نشده است. بر این اساس و با توجه به اظهارات امروز یکی از معاونان وزارت صمت، به نظر می‌رسد افزایش قیمت لوازم خانگی خودسرانه بوده است.

در این رابطه کیوان گردان، مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت، در یک برنامه تلویزیونی گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در سال جاری افزایش قیمت نداشتند. بعد از دستور وزیر صمت درباره بررسی افزایش قیمت در بازار لوازم خانگی، بسیاری از شرکت‌ها را  بررسی کردیم. خیلی از شرکت‌ها افزایش قیمت نداشتند.

اما به گفته وی برخی شرکت‌ها افزایش قیمت چهار تا پنج درصدی داشته اند که تذکر لازم به آن‌ها داده شد.

مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در ادامه تاکید کرد که هرگونه افزایش قیمت در سطح عرضه لوازم خانگی، قبل از بررسی کارشناسی از سوی وزارت صمت و صدور اجازه برای افزایش قیمت، غیرقانونی است و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد که وزارت صمت هنوز هیچ اجازه‌ای برای افزایش قیمت صادر نکرده و افزایش قیمت‌های اعمال شده در حال حاضر غیرقانونی است.

اخبار مرتبط:
رفع موانع تولید با تصمیمات میدانی و هم‌افزایی دستگاه‌ها دنبال می‌شود
رفع موانع تولید با تصمیمات میدانی و هم‌افزایی دستگاه‌ها دنبال می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع و تسریع در مسیر تولید تنها با حضور میدانی، هماهنگی دستگاه‌ها و حذف مقررات اضافی ممکن است.

بخشدار اصفهان: جشنواره روستاآباد توانمندی‌های روستاها را برجسته می‌کند
بخشدار اصفهان: جشنواره روستاآباد توانمندی‌های روستاها را برجسته می‌کند

بخشدار مرکزی اصفهان گفت: جشنواره روستاآباد با هدف برجسته‌سازی توانمندی‌ها و ارزش‌های روستاییان، ایجاد نشاط اجتماعی و حمایت از تولیدات محلی از ۲۰ تا ۲۴ بهمن برگزار می‌شود.

استاندار اصفهان: بهارستان نماد ایران متحد و الگوی هم‌زیستی اقوام است
استاندار اصفهان: بهارستان نماد ایران متحد و الگوی هم‌زیستی اقوام است

اصفهان - استاندار اصفهان گفت: بهارستان تنها یک شهر جدید نیست، بلکه نماد هم‌نشینی اقوام و تصویر روشنی از ایران متحد است که توسعه آن، به انسجام کل استان گره خورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است