کد خبر : 175965
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 15:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۸۱ فوتی جدید کرونا در کشور

۱۸۱ فوتی جدید کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۶ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۸۴۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۰۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۷۹۶ هزار و ۶۵۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۲۵۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۳۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۶۹۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۵۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد

نماینده مجلس گفت: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی به دلیل افزایش نرخ ارز را ندارد.

عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده
عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده

عضو شورای شهر تهران: منابع مالی پروژه‌ها صرف «حکمرانی نمایشی» و تبلیغات شخصی می‌شود.

عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد
عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر همواره در تمامی حوادث و بحران‌ها یک حضور ایثارگرانه، فراگیر و همه جانبه دارد، بر ضرورت توسعه آموزش و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، افزایش تعامل و همکاری جهانی جمعیت هلال‌احمر با نهادهای بین‌المللی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای مقابله با بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است