کد خبر : 175965
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 15:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۸۱ فوتی جدید کرونا در کشور

۱۸۱ فوتی جدید کرونا در کشور

به گزارش مدارا، از دیروز تا امروز ۲۶ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۸۴۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۸۰۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۷۹۶ هزار و ۶۵۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۴ هزار و ۲۵۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۳۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۶۹۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۴ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۵۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست

رهبر انقلاب اسلامی درباره ادعاها پیرامون ارسال پیام از سوی ایران از طریق ولیعهد سعودی برای آمریکا گفتند: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا دروغ محض است. دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت
تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با استمرار شرایط اضطرار آلودگی هوا در اصفهان، دستگاه‌های اجرایی نظارت بر منابع آلاینده را افزایش دادند که نتیجه آن پلمب سه کارگاه غیراستاندارد و صدور چندین اخطار برای واحدهای متخلف بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است