کد خبر : 175932
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 10:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برگ سبز خودرو حکم سند رسمی دارد

برگ سبز خودرو حکم سند رسمی دارد

به گزارش مدارا، علی خضریان در واکنش به حواشی ایجاد شده درباره نقل و انتقال سند خودرو و بلاتکلیفی مردم در این رابطه، گفت: بر اساس نامه‌ کمیسیون اصل ۹۰، دادستان نظر رسمی دستگاه قضایی را اعلام کرده که طبق آن برگ سبز خودرو حکم سند رسمی را دارد و نیازی به حضور در دفاتر اسناد رسمی نیست.

وی افزود: در بحث برگ سبز خودرو با وجود اینکه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی شناسنامه مالکیت خودرو را صادر می‌کند و درباره شبهه‌های مطرح شده نیز نظر دادستان و رای دیوان عدالت اداری صریحا اعلام شده اما جای تعجب دارد چرا برخی‌ها همچنان می‌خواهند در رابطه با این‌ موضوع مقاومت کنند؟ البته پاسخ روشن است درآمد هنگفتی از بابت معاملات خودرو نصیب محضرخانه‌ها می‌شود اما نباید به خاطر حفظ درآمد عده‌ای، هزینه اضافی و بروکرواسی اداری مازاد به مردم تحمیل شود.

خضریان ادامه داد: البته این اختیار هم از شهروندان گرفته نشده که در صورت نیاز نقل و انتقال سند خودرو را از طریق دفاتر اسناد رسمی هم انجام دهند ولی الزامی برای آن وجود ندارد و قانون هم در این خصوص صراحت دارد. 

وی با تاکید بر اینکه باید مدافع حقوق مردم باشیم، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا بروکراسی‌های مازاد را به نفع مردم کم کرده و هزینه‌های مردم را در حوزه نقل و انتقال سند خودرو کاهش دهیم که برگ سبز در حال حاضر این کار را انجام می‌دهد. البته نیروی انتظامی هم باید فرایند فک پلاک را برای مردم تسهیل کند تا مشکلات مردم در آن قسمت نیز کمتر شود.

این نماینده مجلس توضیح داد: طبق قانون، همانطور که دفاتر اسناد رسمی می‌توانستند نقل و انتقال سند خودرو را انجام دهند، نیروی انتظامی هم می‌تواند از طریق صدور برگ سبز این کار را انجام دهد پس اگر کسی یا کسانی فکر می‌کنند که نیاز به شفاف تر شدن این موضوع است، می‌توانند از مجلس استفساریه درخواست کنند؛ در غیر این صورت این قانون برای مردم شفاف شده و نظر دادستان نیز به طور رسمی اعلام شده است.

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت
استاندار اصفهان: هر جا مردم وارد میدان شدند، آموزش‌وپرورش جان گرفت

استاندار اصفهان گفت: هر جا مردم در طرح‌ها حضور داشته‌اند ماندگارترین دستاوردها رقم خورده است و نهضت مردمی مدرسه‌سازی هویت تازه‌ای به آموزش‌وپرورش استان بخشیده است.

پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم
پزشکیان: باید از جهان بیاموزیم و برای ایران کار کنیم

رئیس‌جمهور گفت: هدف آموزش، باید پرورش نسلی باشد که دانش و تجربه جهانی را برای آبادانی ایران به کار گیرد. رفتن برای آموختن لازم است اما بازنگشتن و خدمت نکردن به مردم خود، فاجعه است.

بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید
بساطی: یک سارق ۲۰۰ بار کابل‌های برق اصفهان را دزدید

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری سارق سیم و کابل برق با ۲۰۰ فقره سرقت خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه مالخران ۳ تُن سیم و کابل برق مسروقه کشف شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است