کد خبر : 175930
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۶ - 10:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جنایت مسلحانه بر سر کاشت گل و گیاه

جنایت مسلحانه بر سر کاشت گل و گیاه

به گزارش مدارا، روز شنبه ۲۴مهرماه به قاضی محمدتقی شعبانی خبر رسید که جوانی ۲۵ساله در یکی از بیمارستان‌های پایتخت فوت شده است. دلیل مرگ او اصابت گلوله‌هایی بود که به بدن وی اصابت کرده بود. بررسی‌ها حکایت از این داشت که او روز بیستم شهریورماه در جریان یک درگیری در یکی از شهرهای غرب کشور گلوله خورده و تا پنجم مهرماه در بیمارستان بستری بود. او هر روز حالش وخیم‌تر می‌شد و در این شرایط برای ادامه درمان به بیمارستانی در پایتخت انتقال یافته بود اما در نهایت صبح شنبه و پس از هفته‌ها جدال با مرگ جانش را از دست داده بود.

در این شرایط بازپرس جنایی تهران دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی و انجام تحقیقات بیشتر درباره این حادثه را صادر کرد. مأموران در ادامه بررسی‌ها دریافتند که مقتول ساکن یکی از شهرهای غرب کشور بوده است.

او روز حادثه یعنی بیستم شهریور‌ماه به همراه ۳نفر از دوستانش سرگرم کاشت گل و گیاه در باغچه‌ای در نزدیکی خانه‌شان بودند اما چند نفر دیگر نزد آنها رفته و مدعی شده بودند که باغچه و گل‌ و گیاه داخل آن متعلق به آنهاست. بر سر این مسئله این دو گروه با هم درگیر شدند که ناگهان گروه مقابل که سلاح شکاری داشتند شروع به تیراندازی کردند. در جریان این تیراندازی مقتول و ۳نفر از دوستانش تیر خوردند و عاملان تیراندازی فرار کردند.

یکی از افرادی که گلوله خورده بود در دم فوت شد اما مقتول و ۲نفر از دوستانش زخمی شدند که برای درمان به بیمارستان انتقال یافتند. ۲دوست مقتول پس از درمان مرخص شدند اما مقتول برای ادامه درمان به بیمارستانی در تهران انتقال یافت که در نهایت او نیز به کام مرگ رفت و موجب شد تعداد قربانیان این درگیری مسلحانه به ۲نفر برسد.

در این شرایط، بازپرس جنایی، پرونده را به‌دلیل اینکه جنایت مسلحانه در شهرستان رخ داده بود به محل حادثه فرستاد. این در حالی است که عاملان تیراندازی همچنان فراری هستند و دستگیر نشده‌اند.

اخبار مرتبط:
۶۶ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه در اصفهان کشف شد
۶۶ دستگاه وسیله نقلیه مسروقه در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: در راستای اجرای طرح کشف وسایل نقلیه مسروقه در سطح شهرستان، ۶۶ دستگاه انواع خودرو و موتورسیکلت مسروقه کشف شد.

نخستین رویداد «شهدا در نگاه نسل نو» در اصفهان برگزار می‌شود
نخستین رویداد «شهدا در نگاه نسل نو» در اصفهان برگزار می‌شود

نخستین رویداد ملی شهدا در نگاه نسل نو با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، با هدف بازآفرینی آثار شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اواخر مهرماه در اصفهان برگزار خواهد شد.

المیادین: در پیش نویس بیانیه نشست اضطراری کشورهای اسلامی، تنها به محکومیت تجاوز اسرائیل به قطر اکتفا شده است
المیادین: در پیش نویس بیانیه نشست اضطراری کشورهای اسلامی، تنها به محکومیت تجاوز اسرائیل به قطر اکتفا شده است

شبکه المیادین در گزارشی اعلام کرد که در پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست اضطراری سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه تنها به محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به پایتخت قطر اکتفا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است