کد خبر : 175677
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۲ - 12:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

یک نماینده مجلس به دو سال حبس تعزیری محکوم شد

یک نماینده مجلس به دو سال حبس تعزیری محکوم شد

به گزارش مدارا، اردشیر مطهری سرهنگ بازنشسته ناجا و نماینده مجلس دوره یازدهم از حوزه انتخاباتی گرمسار، آرادان، ایوانکی، روزگذشته از سوی شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت تهران به اتهام نشر اکاذیب و تهمت و افترا به افراد عادی از طریق کانال تلگرامی حساب کشی به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.

بنا برگزارش دیده بان ایران ماجرا از این قرار است که خردادماه سال گذشته دادستان شهرستان گرمسار در نامه‌ای به حجت‌الاسلام منتظری دادستان کل کشور نوشت: از حدود ۲ سال پیش یک کانال تلگرامی در سطح استان سمنان به ویژه شهرستان گرمسار شروع به فعالیت کرد که هدف خود را  افشاگری برخی مفاسد اعلام کرده بود اما با گذشت زمان طرح مسائل غیرواقعی از جمله مسائل اخلاقی توسط این کانال، شیرازه و اساس بسیاری از خانواده‌ها را مورد آسیب جدی قرار داد که تاکنون بیش از ۳۰ فقره شکایت علیه این کانال به ثبت رسیده است.

افشین داش محمدی ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام شده، ادمین و هدایت‌کننده اصلی این کانال، آقای … است و، چون طبق تبصره ذیل ماده ۶۷ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، احضار نامزد‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی تا پایان انتخابات ممنوع است، به محض اتمام انتخابات احضار و در صورت لزوم، جلب این فرد در دستور کار جدی دادسرا خواهد بود.

اشاره دادستان گرمسار به «اردشیر مطهری» نماینده انقلابی گرمسار در مجلس یازدهم است که از او به عنوان ادمین کانال «حساب کشی۲۱» نام برده می شود. 

حالا در حکم صادره صراحتاً ضمن نام بردن از این نماینده مجلس آمده است که" به دلیل جایگاه اجتماعی متهمان این پرونده ۱۵ ماه از ۲۴ ماه حبس آقای اردشیر مطهری به مدت سه سال معلق می شود تا در صورت عدم ارتکاب جرائم عمدی موجب حد، قصاص، دیه و…محکومیت تعلیقی بلااثر گردد.گفتنی است این حکم قابل تجدیدنظرخواهی است.

اردشیر مطهری نماینده مجلس یازدهم در واکنش به انتشار این حکم گفت:« کانال حساب کشی به من هیچ ارتباطی ندارد؛ حکمی که برای من صادر شده؛ قابل تجدید نظر خواهی بوده و بدوی می باشد.»

 

WhatsApp Image 2021-10-14 at 10.10.04 AM

اخبار مرتبط:
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان ازاستمرار پایش دقیق نقاط حساس برای شناسایی احتمالی پشه ناقل تب دِنگی خبر دادوگفت:تاکنون موردی از ابتلا یا وجود این پشه مشاهده نشده است.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی اعلام کرد از دوشنبه تا چهارشنبه شاخص آلودگی در شرایط قرمز قرار می‌گیرد.

پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد
پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد

فرمانده انتظامی اردستان از کشف دو دستگاه گنج یاب به ارزش ۱۵ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است