کد خبر : 175389
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۸ - 11:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

طاعون نشخوارکنندگان برای انسان خطری دارد؟

طاعون نشخوارکنندگان برای انسان خطری دارد؟

به گزارش مدارا، غلامرضا توکلی با اشاره به اینکه طاعون نشخوارکنندگان کوچک برای انسان خطری ندارد، اظهار کرد: این بیماری قابل انتقال به انسان نیست و صرفاً نشخوارکنندگان کوچک را درگیر می‌کند بنابراین جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا حیوان درگیر شده با این بیماری قابل درمان دارد، توضیح داد: حیوان مبتلا به این بیماری تلف خواهد شد و درمانی برای آن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تمام دام‌های البرز در مقابل این بیماری واکسینه شده‌اند، اضافه کرد: در شش ماه اول امسال استان ۳۹۵ هزار و ۱۲۴ راس دام واکسینه شده‌اند که بیش از ۵۰ هزار و ۲۹۰ راس از آنها متعلق به شهرستان طالقان بوده است.

توکلی ادامه داد: در حال حاضر پیشگیری که شامل واکسیناسیون، ضدعفونی آبشخورهای دام‌ها و تخلیه مراتع کانون‌های آلوده از وجود دام است، بهترین راه مقابله با طاعون است.

مدیرکل دامپزشکی البرز اضافه کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته در سازمان دامپزشکی، بنا شده ظرف دو سال آینده تمام کشور از وجود این بیماری پاک شود.

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است