کد خبر : 175383
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۸ - 10:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس جمهور به اردبیل می رود

رئیس جمهور به اردبیل می رود

به گزارش مدارا، سید حامد عاملی در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل اظهار کرد: سفر رئیس جمهور دقیقاً مشخص نیست ولی پیش‌بینی شده ظرف یک ماه پیش رو سفر رئیس جمهور به استان اردبیل انجام شود.

وی تصریح کرد: تا انجام سفر رئیس جمهور تلاش می‌کنیم تا طرح‌های اولویت‌دار و پیشران توسعه استان را در ابعاد استانی و شهرستانی مشخص کرده و زمینه اجرای این پروژه‌ها را با سرعت عمل بیشتر فراهم کنیم.

استاندار اردبیل از مدیران دستگاه‌های اجرایی به ویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل خواست تا به سرعت پروژه‌های پیشران توسعه استان اردبیل را احصا کرده و در صورت نیاز به اخذ مجوز هیئت دولت و تأمین منابع ملی در سفر رئیس جمهور مطرح و موافقت لازم گرفته شود.

عاملی افزود: تمام تلاش ما بر این خواهد بود تا از سفر رئیس جمهور بهترین بهره‌برداری را بکنیم تا با تأمین اعتبارات و منابع به ویژه در بودجه سال آینده بتوانیم طرح‌های توسعه‌ای و پیشران استان را به سرانجام برسانیم.

وی محور تحول و توسعه اقتصادی در همه مناطق کشور و استان اردبیل را توجه به اهتمام جدی به تولید اعلام کرد و گفت: ما تا زمانی که نتوانیم تولید را در جامعه به صورت گسترده بسط و گسترش دهیم همچنان مشکلات معیشتی، بیکاری و نارسایی‌های اقتصادی گریبانگیر ما خواهد بود و ضروری است همه دستگاه‌های اجرایی بدون ترس و واهمه از صدور مجوزها نسبت به تقویت تولید و حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران تلاشی جدی انجام دهند.

استاندار اردبیل به زمان تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و ادامه داد: ما قبل از آغاز بررسی بودجه در مجلس باید جمع‌بندی لازم را در احصا و پیگیری پروژه‌های پیشران توسعه‌ای استان از طریق سازمان برنامه و بودجه و هیئت دولت انجام دهیم تا در بودجه سال آینده و همچنین برنامه هفتم توسعه ردیف‌های اعتباری مناسب همراه با تأمین منابع برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شود.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است