کد خبر : 175358
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ - 23:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

صدر اعظم اتریش استعفا داد

صدر اعظم اتریش استعفا داد

به گزارش مدارا، سباستین کورتس شامگاه شنبه پس از اعلام استعفای خود تأکید کرد که الکساندر شالنبرگ وزیر خارجه این کشور را به عنوان جانشین خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری تاس، سباستین کورتس همچنین گفت که وی به عنوان رهبر حزب خلق اتریش و نماینده پارلمان باقی خواهد بود.

دادستانی اتریش روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد که «سباستین کورتس به همراه ۹ فرد و ۳ سازمان به دلیل ارتکاب جرایم مختلف از جمله فساد مالی تحت تحقیقات قضایی هستند».

بر اساس بیانیه دادستانی اتریش «منابع این وزارتخانه طی سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ میلادی برای تامین مالی نظرسنجی‌های دستکاری‌شده‌ مصرف شده‌اند؛ نظرسنجی‌هایی که در راستای منافع سیاسی یک حزب مشخص بوده است».

سباستین کورتس پیش از این نیز به دلیل اظهارات دروغین در یکی از کمیته‌های پارلمانی در موضوع فساد، تحت بازجویی و تحقیقات قضایی بود.

اخبار مرتبط:
توصیه کیهان به برخورد شدید با معترضان: پیاده‌نظام اجیر شده با دلارهای کثیف به خیابان گسیل شده‌اند
توصیه کیهان به برخورد شدید با معترضان: پیاده‌نظام اجیر شده با دلارهای کثیف به خیابان گسیل شده‌اند

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری: پیاده‌نظام اجیر شده که با دلارهای کثیف به خیابان گسیل شده‌اند، مأموریت دارند تا با ایجاد «نقاط داغ آشوب»، زندگی روزمره مردم را فلج کنند. تماشای صحنه آتش زدن مأموری که تنها جرمش ایستادن در برابر هرج‌ومرج برای حفظ جان شهروندان است، سندی است بر اینکه این جریان، بویی از انسانیت نبرده و تنها زبان زور را می‌فهمد.

درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید
درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید

رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی در پایان تمرین عصر امروز (چهارشنبه) استقلال از ریکاردو ساپینتو درخواست صدور مجوز جدایی کردند که سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان اعلام کرد تصمیم نهایی برای جدایی آن‌ها تنها با موافقت مسئولان باشگاه امکان‌پذیر است.

وزیر ارشاد: کاغذ با ارز ترجیحی دیگر نداریم / شرایط بسیار سختی است اما تلاش می‌کنیم کمبودی پیش نیاید
وزیر ارشاد: کاغذ با ارز ترجیحی دیگر نداریم / شرایط بسیار سختی است اما تلاش می‌کنیم کمبودی پیش نیاید

صالحی درباره حذف ارز ترجیحی کاغذ گفت: شرایط بسیار سختی است اما تلاش می‌کنیم کمبودی پیش نیاید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است