کد خبر : 175334
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ - 14:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ابطحی: زهرا رهنورد در حصر نیست

ابطحی: زهرا رهنورد در حصر نیست

به گزارش مدارا، محمدعلی ابطحی در کلاب اتاق خبر پارتی با اشاره به سخنرانی اخیر «شیخ مهدی کروبی» در مراسم روضه  در منزل غلامحسین کرباسچی گفت: طبق آنچه به بنده گفته اند در ابتدا یک لیست برای حاضران در این مراسم تهیه شده بود که گویا ماموران امنیتی آن را تایید نکرده اند و بعد از آن یک لیست دیگر تهیه شد که شامل همه آن افرادی بود که تاکنون با آقای کروبی دیدار داشتند.

وی همچنین درباره وضعیت مهندس میرحسین موسوی در حصر هم اضافه کرد: ماموران امنیتی پیشتر به بنده گفته بودند که همه این شرایطی که برای آقای کروبی فراهم شده است برای آقای موسوی هم محیا است و حتی گفتند خانم رهنورد حصر نیستند اما خود این بزرگواران تمایلی به تن دادن به این رفع حصر نصف و نیمه ندارند.

اخبار مرتبط:
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: بحث موشکی به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد

سعیدی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: همانطور که بارها از سوی همه مسئولان کشور اعلام شده در برخی موضوعات هم ما خط قرمز داریم که اساساً قابل مذاکره نیست؛ مانند بحث توان موشکی که امروز یکی از افتخارات بزرگ جوانان برومند انقلاب اسلامی ماست و به هیچ عنوان نباید روی میز مذاکره قرار بگیرد.

مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد
مدودف: مادورو به احتمال زیاد عفو خواهد شد

معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.

نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم
نماینده مجلس: ترامپ ادای دیوانگان را در می‌آورد تا بترساند و امتیاز بگیرد / او کشور ما را نشناخته؛ ما امتیازی نمی‌دهیم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: اگر احیانا جنگی رخ بدهد می‌توان گفت هژمونی آمریکا در دنیا خواهد شکست، آمریکا به آمریکای قبل و بعد از این جنگ تبدیل خواهد شد و این امر روشن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است