کد خبر : 175333
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ - 14:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

میزان بدهی های خارجی ایران مشخص شد

میزان بدهی های خارجی ایران مشخص شد

به گزارش مدارا،  گزارش جدید بانک مرکزی از گزیده آمارهای اقتصادی نشان می‌دهد که میزان بدهی‌های خارجی کشور در پایان مرداد ماه سال جاری به رقم هشت میلیارد و ۸۴۰ میلیون دلار رسیده است.

میزان بدهی‌های کوتاه مدت کشور دو میلیارد و ۴۸۰ میلیون دلار و بدهی‌های بلند مدت ایران نیز شش میلیارد و ۳۶۰ میلیون دلار اعلام شده است.

از سوی دیگر، معادل یورویی بدهی خارجی ایران معادل هفت میلیارد و ۵۵۵ میلیون یورو است که پنج میلیارد و ۴۳۶ میلیون یورو از این میزان، حجم بدهی‌های میان مدت و بلندمدت بوده و دو میلیارد و ۱۱۹ میلیون یورو حجم بدهی‌های کوتاه مدت است.

این در حالی است که میزان بدهی خارجی کشور در پایان مردادماه سال گذشته معادل هشت میلیارد و ۹۳۵ میلیون دلار بوده و میزان بدهی‌های کوتاه مدت کشور یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون دلار و بدهی‌های بلند مدت ایران نیز هفت میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار اعلام شده است.

البته این شاخص در پایان سال گذشته نیز معادل ۹ میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار بوده و میزان بدهی‌های کوتاه مدت کشور یک میلیارد و ۹۶۶ میلیون دلار و بدهی‌های بلند مدت ایران نیز هفت میلیارد و ۱۷۶ میلیون دلار بوده است.

بنابراین، میزان بدهی‌های خارجی کشور در پایان مرداد ماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل و پایان سال گذشته با کاهش مواجه شده است.

گفتنی است که بدهی خارجی مجموعه تعهدات ایجاد شده در نتیجه گشایش اعتبار اسنادی تسهیلات دریافتی از بانک جهانی و سایر سازمان‌ها و نهادهای بین المللی همچنین تامین مالی پروژه‌های از طریق فاینانس، پیش فروش نفت و اوراق قرضه بین المللی را در بر می‌گیرد.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است