کد خبر : 175309
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ - 09:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دولت گذشته سایه جنگی در کشور ایجاد کرد

دولت گذشته سایه جنگی در کشور ایجاد کرد

به گزارش مدارا، فریدون عباسی نماینده کازرون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زمان آغاز مذاکرات برجامی  ایران و ۱+۴ گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره باب مذاکره با طرف‌های غربی در چارچوب منطق و اقتدار را باز گذاشته است.

وی با تاکید بر اینکه در مذاکرات باید مواردی به عنوان اهرم قدرت در دست داشته باشیم، ادامه داد: متاسفانه دولت گذشته سایه جنگی در کشور ایجاد کرد  و در جنگ واقع نشده شکست خورد و در پی آن معاهده خلع سلاح امضاء کرد و دست کشور را از همه جهات بست اما در دولت جدید انسجام و مدیریت مناسبی برای به سرانجام رساندن مذاکرات با طرف‌های غربی وجود دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره درخواست طرف‌های غربی برای بازگشت ایران به میز مذاکره،  اضافه کرد:طرف‌های غربی مدام اعلام می‌کنند برای انجام مذاکرات زمان ایران کم است آنها باید اعلام کنند چرا این زمان کم است و زمانی که آنها در نظر می‌گیرند چه میزان است و می‌خواهند چه اقدامی برای رسیدن به توافق انجام دهند.

نماینده کازرون در مجلس با اینکه  ایران زمانی به میز مذاکره بازمی‌گردد که از منطق پیروی و ادله خودش را داشته باشد و از حقوق خودش دفاع کند، اظهار داشت: ایران در شرایطی که در قدرت باشد مذاکره می کند که امروز کفه قدرت در مذاکرات به سمت ایران سنگینی می‌کند.

اخبار مرتبط:
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند

نماینده هنرمندان صنایع دستی اصفهان با هشدار نسبت به فرسایش جدی این بخش، گفت: ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی و نبود تصمیمات حمایتی،خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند.

دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد
دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد

دادستان کل کشور در کارگروه ویژه بررسی مشکلات آب و کشاورزی استان اصفهان در راستای تشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی این استان دستوراتی را صادر کرد.

پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد
پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد

باشگاه ذوب‌آهن از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، تاکنون در چند پرونده جداگانه به پرداخت مطالبات بازیکنان محکوم شده و هم‌زمان یکی از اختلافات حقوقی این باشگاه با یک بازیکن و باشگاه دیگر برای رسیدگی ماهوی دوباره به جریان افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است